Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (652/720) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Февруари 07, 2022, 10:02:56 pm ---Положението е напечено. Вижте сами.
  https://m.dir.bg/dnes/svyat/otava-vleze-v-izvanredno-polozhenie-konvoyat-paralizira-kanadskata-stolitsa-snimki
Тия просто няма кой да ги спре освен ВОЙНА. Ционистите очевидно отчаяно се нуждаят от война. И ще трябва някой от тях да се жертва за да спаси положението иначе ще ескалира до толкова, че ще ги отнесе напълно. И като гледам няма кой друг да се пожертва успешно освен Путин.

--- Край на цитат ---
Моите прогнози са, че ще отстъпят от което няма да последва война, а хаос. Грабежът продължава. Тази блокада е нещо като продължение на локдауните. Преди време в Стара Загора главен възел беше затворен за ремонт. Хората обикаляха от на м@йк@ си ..... за да ходят на работа. Някъде към края на ремонта протестиращи срещу тиквоча блокираха друга пътна артерия на града. Няколко дни обиколките до работа бяха паметни. Софийските тапи ряпа да ядат. Разбира се нищо не постигнаха. На кого от управляващите го заболя гъз@ от псувните? На никой! Кой изгуби? може да се сетите. Това е същия цирк! Пландемията ще падне когато акциите на производителите на ваксините паднат. Ни по късно , ни по- рано!

VITAN:
Кой стои зад ф@кт чекърите?

https://www.youtube.com/v/QAuPJcn8qkA

бай Теню:
Когато истината лъсне https://www.facebook.com/bizaro.karbadjo.9/videos/2063780903775068

RUS:
Здравейте, реших да споделя информация относно ивермектин. Аз и още 12 човека които познавам се излекувахме успешно в домашни условия без усложнения чрез ивермектин и витамини. Дозировката е изключително важно да се спазва стриктно. Водих се по протокол за лечение съставен от лекари. Препоръчителна доза за лечение без значение колко тежко е състоянието на болния е от 0,4 до 0,6 максимум милиграма ивермектин на килограм живо тегло. При хора работещи в среда с повишен риск от зараза се препоръчва всеки ден профилактичен прием на ивермектин в дозировка 0,2 милиграма на килограм живо тегло. Има два медикамента за целта. Единия е Хювимек - таблетки за хора с цена около 80-90 лв. за опаковка с 30 таблетки, а другия вид медикамент е Pandex - за животни течна форма за инжекции. 1 милилитър от разтвора съдържа 10 милиграма ивермектин. Pandex е със значително по ниска цена. Пие се около седмица ежедневно. Аз ползвах Pandex. В завършек - този метод доказано работи проверено в действие лично от мен самия и мои приятели. Така че бъркочите са напълно излишни, но никога няма официално да се потвърди този метод на лечение с ивермектин. Бъдете здрави и моля разпространявайте информацията.

epwpixieq-1:
Изпитана и евтина рецепта която и да я предозирате няма проблем:

500 мл вода
1 голяма глава чевен лук с люспите (разрязан на 4-ри, лично го пукам с длан отколкото да го режа)
2 чаени лъжички с връхче от джинджифил на прах (и директно от корените може)
1 чаена лъжичка куркома
черен пипер на вкус (колкото може повече толкова по-добре)
сол (за предпочитане морска) на вкус
2 изцедени лимона (при положение че използвате и меките части още по-добре)

След като лука се свари във водата, и тя се охлади (но все пак да е топла), се слагат другите съставки. Тази течност, която е силени имуностимулант, и всъщност е доста вкусна, се пие за ден. Лично аз обикновенно я слагам в термос за да запазя топлината и течността толкова ми харесва ( на всус ), че си я пия профилактично 1-2-пъти на седмица.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия