Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (660/720) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: MrDeath в Февруари 28, 2022, 04:28:52 pm ---"От януари 2011 г. в Индия не е регистриран случай на полиомиелит. Така година по-късно през февруари 2012 г. Индия отпада от списъка на ендемичните страни. Ако в рамките на две години не бъде регистриран нов случай страната ще бъде обявена за свободна от заболяването."

Източник https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82

Откъде ги "копаете" Вашите данни? Разбирам, че wikipedia е "манипулативно капиталистическо творение", но все пак може да погледнете и други източници. Рядко чета тук, защото виждам голямата политическа пристрастност, а грубостта на постовете отблъсква, колкото и да е на обратното мнение опонента.

Не, не съм ковид ваксиниран. Имам си други начини за здравни грижи.

--- Край на цитат ---
Те официалните данни нъле знайш?!

VITAN:
Един от Кремълските идеолози:

"Кризис, связанный с военной операцией России на Украине, выполняет целый ряд функций, который выполняла пандемия. Но дело в том, что пандемию слили уже в конце прошлого года. Пандемия не выполнила своих задач. И в результате оказывается: а какие же средства остаются для создания нового мирового порядка? Война в Европе и голод – вот единственное, что еще остается для того, чтобы переформатировать мир. И одна из причин, как мне кажется, накручивания кризиса вокруг военной операции, связана не только с Россией, она связана с более широкими проблемами глобальными. Я думаю, что у определенной части мировой верхушки есть большой соблазн использовать этот кризис для того, чтобы решить целый ряд проблем, которые не решили пандемия и «зеленая» повестка."
Андрей Фурсов, историк, публицист

Радико:
Време е и тая тема да я сполети радостта на  оная другата.

Михаил Кузмов:
Така е! Отново търсим място където да обвиняваме виновните. Ние сме невинни!

VITAN:
Ако някой мисли, че всичко вече е: край, размина се - нищо подобно!

Заплахата е реална, спасението е в нашите ръце (СИГНАЛ – БЪЛГАРИ, ПОДПИШЕТЕ СЕ ПРОТИВ ПЛАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ) ОБНОВЕНА С ВИДЕО

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%b0%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b5-%d1%80%d0%b5%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b5-%d0%b2-%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия