Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Altium:
В духа на темата "анти" корона вирус, бих искал да кажа на всички, които не вярват че има корона вирус или че не бил толкова опасен: в момента се търсят доброволци за няколко софийски болници, в които са настанени болните от корона вируса.
Те са тежко болни с пневмония и се нуждаят от постоянно обгрижване, включително чрез апарати за обдишване.
Персонала не стига, силите им изнемогват особено за дезинфекцирането, всеки доброволец е добре дошъл - вие бихте ли отишли да помагате, понеже няма да се разболеете (понеже нали не бил опасен, следователно за вас той ще е безвреден)?
juliang:
Алтиум, нека всеки да прави това, в което е добър. Изобщо не съм сигурен че от мен ще стане добър санитар.
Ако не беше тази малоумна заповед за носене на маските и досега щях да си карам без парцал на лицето, но нямам 300 лева излишни.
mind:
--- Цитат на: Altium в Април 13, 2020, 02:41:41 pm ---В духа на темата "анти" корона вирус, бих искал да кажа на всички, които не вярват че има корона вирус или че не бил толкова опасен.
--- Край на цитат ---
Имате ли доказателства, че такъв опасен вирус върлува или просто ВЯРВАТЕ?
Altium:
Ами имам бе дебил, нали по телевизията ВСЕКИ ден дават информация за заразени, болни, починали, излекувани и т.н.
Дават и кадри как са включени на апарат за дишане и колко много легла са поставени един до друг, дават и ковчезите после.
То бива да си нагъл дебил, но твоето е просто връхна фаза.
Между другото - в момента много се търсят доброволци в тези болници, искаш ли да отидеш като доброволец, понеже не вярваш че има такъв опасен вирус, следователно няма да те хване.
Би ли отишъл, тъкмо ще видиш на място за какво става дума?
weka:
Нещо не ми се връзва картинката. При бюджет от 4.5 милярда на здравната каса и 70% скучаещи доктори и други мединцински служители който останаха без работа поради факта че хората ги е страх да отидат в болница да се прегледат а сега се оказва че се търсят доброволци и то безвъзмездно!!!. Не е ли по добре който за каквото е Учил. А касиерите да си отворят касичката и да вземат да платят на скучаещите в случея да побачкат малко и те.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия