Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
Не се и съмнявам. САЩ са най-голямото зло за целия свят. 7/8 от света ги мрази.
xakep:
Израелската система за въздушна отбрана работи много добре. Пак се запукаха с палестинците, но Iron Dome се справя блестящо. Иначе ви чета глупостите за ваксината и си давам сметка, че "ниското ниво" ходело и между уж интелигентни хора.
Ама да ми дават за пример ветеринарния доктор с отнети права, вирусолог, геополитик и какъв ли още не го изкараха, просто е дъното...
П.С. Видеото не е за тази тема, объркал съм се, ако може някой администратор да го премести.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: xakep в Август 06, 2022, 01:04:31 am ---Ама да ми дават за пример ветеринарния доктор с отнети права, вирусолог, геополитик и какъв ли още не го изкараха, просто е дъното...
--- Край на цитат ---
xakep, всеки дава примери с това което разбира ( поне на някакво ниво ), но когато човек иска наистина да разбере неща, независимо дали генерално за вирусите и как те незаменима част от биологичния живот, в частност за типа корона, или за какъвото и да е друго познание, той/тя търси целенасочено информация, а не се осланя да му я дадат наготово.
От друга гледна точка, много фундаментално познание за човешката биологична система и как тя функционира, съм научил точно от ветеринарен доктор (линкове отностно негови лекции съм давал във форума), въпреки че той е доата уникален, имащ и други специалности като докторат по агрономство, както и докторат по хомеопатична медицина. Да оставим на страна че е един от основателите на така наречената наука епигенетика.
VITAN:
"xakep"
Едно време (отдавна) говорих с един много кадърен ветеринарен доктор. Ама много. Навремето имахме животновъдство, имахме и ветеринарна медицина.
Обясних му, защо принципно райф-а работи. Не помня обяснявах ли му изобщо как индустрията използва нещо подобно.
Включи за части от секундата! И бутна едно рамо на тема микробиология.
Иначе и човешки доктор да си, пак можеш да изгубиш права. Просто не упражнявай професията дълго време и си готов!
xakep:
Не ме разбирайте погрешно, нямах предвид професия, а личност. Такива, като Пасков и Киро брейка, няма как да бъдат някаква опорна точка, предвид умствените им залежи. Киро го прави за пари, Пасков, не знам за какво, може би за слава..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия