Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: xakep в Август 06, 2022, 03:05:56 pm ---Киро го прави за пари, Пасков, не знам за какво, може би за слава..
--- Край на цитат ---
За Киро си прав, но за разлика от теб имам доказателства (така да го наречем). Макар според мен има и други подбуди. Гаранция.
За Пасков не можеш да се произнесеш. Не можеш да съдиш за дадена личност по дадена тема, ако в тази материя не си над нея.
А ти не си. Дори и хакер не си...
П.п.: Какво конкретно Пасков е излъгал? Айц?! Аз знам, но то е от рода на дреболии. Нищо по същество.
xakep:
Vitan, имам си глава на раменете, търся информация, анализирам, не съм тръгнал да вярвам на руски, американски, китайски, украински или каквито и да е пропаганди, първо беше, че до 2 години се умирало от ваксината, която всъщност спаси много човешки животи. В теорията на всяка конспирация има зрънце истина, и това заблуждава хората и ги вкарва в един инфо-въртеж без край. Не съм тръгнал да поствам руски или сащ филмчета, които в повечето случаи приказват пълни глупости. Когато стане въпрос за вредата от ваксините, всеки е чул от някой, някой му разказал, случило се е на чинка, зълва, свекър, бабуля... Не отричам че има и такива случаи, при които ваксината не е проявила очаквания ефект, но те са нищожен процент на 10-9-та в сравнение на тези, на които е помогнала. Относно какъв съм, мисля, че не е твоя работа. Хората, които ме познават знаят най добре. Изразяването на мнение не трябва да води до личностни нападки, само защото е различно от твоето. Демокрация, к'во да прайм. И аз бих могъл да те определя на бързо, че и психологически портрет да ти направя. Нападки за самозащита, извинение и налагане на своето са присъщи на едни други хора, в един друг свят с едни червени знамена....
VITAN:
--- Цитат на: xakep в Август 06, 2022, 04:58:28 pm ---...първо беше, че до 2 години се умирало от ваксината, която всъщност спаси много човешки животи.....
--- Край на цитат ---
Да си жив и здрав, ъм'нааасе бустера да си сложиш.
Най-горе EDM си е сложил за аватар в момента Владимир Жириновски.
Знаеш ли колко бустера си бе сложил Жириновски? Идея си нямаш, нали?
И какво, спасиха ли го най-добрите руски лекари? Не?
Понеже не каза, в какво е излъгал Пламен Пасков (което и бе целта на отговора ми), cheers!
https://www.youtube.com/v/6Fu8iGeZGTw
Това е 1-вото от 6-те видеа.
П.п. Хората, които не уважавам (по някаква причина), нямам нищо на против да ме смятат за какъвто и да е.
Безразлично ми е. Безразлично. От думата - съвсем.
xakep:
--- Цитат на: VITAN в Август 06, 2022, 05:07:05 pm ---П.п. Хората, които не уважавам (по някаква причина), нямам нищо на против да ме смятат за какъвто и да е.
Безразлично ми е. Безразлично. От думата - съвсем.
--- Край на цитат ---
Поне по нещо си приличаме. Иначе 4-та доза съм си сложил още февруари, не се притеснявай. И ковид изкарах после, така де, бях само позитивен. За разлика от колегата "активаксър" който в момента вече няколко месеца не работи и е в тях, закачен за едни тръби с кислород и прецакани дробове. Така, че каквото и да ми приказват, няма как да ме убедят. Тук в Италия явно ваксините не вредят, защото голяма част от населението е вече с по няколко бустера, а в БГ още приказват за ваксини и маски.
EDM electronics:
Перке е уна демокрация, ворей дире, ке Владимир Путин ми пиаче мольто. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия