Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (680/718) > >>

juliang:
Витане, що не погледна реалните графики и данни преди да се изокаш? https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Няма нищо подобно като тенденция или като статистика. Извадени 2 внимателно подбрани числа от цялата група данни си е чиста манипулация. И ти й се връзваш (за пореден път).
Да, има завишена смъртност (от Ковид-19), но тя е в целия възрастов диапазон, и при децата реално е най-незабележима.

VITAN:
18 учени от 7 държави са анализирали 2305 дози на „koвид вakcините“, предлагани от 12 марки

Всички те са с еднакво съдържание, като се различават само по съотношението на отделните компоненти
При всички са намерени трилиони наночастици графенов оксид, трилиони частици „метални замърсители“ и дори предпочитаният адювант (прилепител) е алуминиев хидроксид – също невротоксин...

ИЗТОЧНИК: https://thebulgariantimes.com/%d0%9c%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d1%83%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d0%b4/ (има и документа за Хулио-аналлиз)

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 31, 2022, 10:19:13 am ---...(има и документа за Хулио-аналлиз)

--- Край на цитат ---
Ако за теб "документ" е препратка към същия сайт...

Видя ли "визитката" на ръководителя на "екипа"? Тaя е по-зле и от Пасков бре... Училa финанси и икономика, разбралa че в тая сфера е некадърнa, после бърсалa 5 години пода в някаква университетска лаборатория (щот Lab Technician означава точно това - да миеш епруветките), и получилa второ висше по вирусология през декември 2016-та от Лондонското училище по хигиена и тропическа медицина (разбирай нещо като Свищовски университет) ;) 

VITAN:
1. Браво, виждам губиш си времето в разследвания. Похвално.
2. Аз няма да си губя времето с теб. Само ти подсвирвам, както се прави на мисирки и ти си знаеш...
3. Имаш нещо против Лондонско учебно заведение!?
Анатема! > От 1 билюк индоктринирани мами, баби и пр.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 31, 2022, 12:23:17 pm ---2. Аз няма да си губя времето с теб. Само ти подсвирвам, както се прави на мисирки и ти си знаеш...

--- Край на цитат ---
На теб кой ти подсвирва ми е интересно... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия