Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
GMG:
@merlinbg, случайно да не сте роднина с VITAN?
Моите съболезнования!
merlinbg:
--- Цитат на: GMG в Септември 16, 2022, 12:46:22 am --- @merlinbg, случайно да не сте роднина с VITAN?
Моите съболезнования!
--- Край на цитат ---
Не сме роднини, никога не съм го виждал и не го познавам лично. Други въпроси??? Какво общо има това с ПСДЕВДОКОРОНА вируса (болеста с хиляда симптома)?
VITAN:
--- Цитат на: GMG в Септември 16, 2022, 12:46:22 am --- @merlinbg, случайно да не сте роднина с VITAN?
Моите съболезнования!
--- Край на цитат ---
Че и лукави...
merlinbg, Бог да я прости!
Лошото още е, че тоя сценарий могат да спретнат на всеки, включително с моята.
Явно трябва да се изпреварва с плащането, преди да са си помислили думите: Каса, Ковид, Клинична пътека...
П.п. Остави го тоя бан. Не виждам за какво да ти е цел.
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 15, 2022, 05:42:24 pm ---1. Все пак точно хамериканците са сред най пострадалите!
2.Т. е. все едно Путин да започне да се само обстрелва.
3. Току що ми гостува, шведският ми приятел заедно с жена си.
--- Край на цитат ---
1. Това, като оправдание ли да го разбирам, че няма как те да са създали вируса? Аз просто повтарям това, което казаха военните доклади на морската пехота на САЩ и на разследващи американски журналисти/не руски и комунистически/, отделно вирусът Сарсков 2, който се различава само по 2-3 гена от ковида е патент на Майкрософт и Бил Гейтс № 666.
2. Пак ще ти цитирам американски медии: Путин завзел ядрената зентрала в Запорожие, цялата централа била окупирана от руски войски, в същото време съседния взвод - пак руски обстрелвал централата и собствената си войска. :)
Виждаш ли, възможно е. :)
3. Защо ни натъртваш на тоя твоя приятел, че бил "шведски"? Какво значение има това дали е шведски или албански? Ако си мислиш, че с такива определения ще респектираш такива, като мен, да изглежда луксозно, корекомски, щото видиш ли той бил шведски, много си се заблудил. Аз на подобни изхвърлии и такива дето си лепят гъза на тавана отговарям твърде остро. Още повече, че в днешно време всички скандинавски държави са с прогресиращ и деградивен морален упадък. Там всички се правят на набожни, но реалните им мисли и действия клонят към педофилията, содомия, фетиш, извратеност, педерастията, нечовечността и морала на дявола. Така, че ефекта от твоето определение "шведски" е точно това, което най-малко си очаквал и целял. Боли мъ щепсъла за "шведския" ти приятел и шведските му характеристики. :D
Той бил "шведски" - аауууу, шведски бил.... демек пари, лукс, самочувствие, гъзария...;D
Остава шведския ти приятел да вземе да ни хвърля зрънца и бонбонки, като английската кралица на бедните африканчета, да ни омилостиви с подаяния... :D
EDM electronics:
Моите съболезнования!
--- Край на цитат ---
А ти да не би случайно да си роднина или точно същия Маг Папазов - известен ТикТокър от Тик Ток, твой колега тираджия /интелектуалец/ :D, че много си приличате по култура и интелект?
Ти ли си това: :D
https://www.youtube.com/v/xTlSU5By0QU
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия