Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Цитат:
Комисия за коронавируса от учени от британското медицинско списание The Lancet публикува доклад.
„И трите хипотези, свързани с лабораторния произход на вируса, са правдоподобни: инфекция по време на работа „на терен“, инфекция с естествен вирус в лаборатория и инфекция с модифициран вирус в лаборатория“, се казва в доклада.
В доклада се казва още, че САЩ са възпрепятствали разкриването на подробности от изследванията на вируси, подобни на COVID-19, като се отбелязва, че независими изследователи и до момента не са провели разследвания на американските лаборатории, манипулиращи вируси, подобни на SARS-CoV.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 16, 2022, 08:54:59 am ---... отделно вирусът Сарсков 2, който се различава само по 2-3 гена от ковида е патент на Майкрософт и Бил Гейтс № 666.
--- Край на цитат ---
Изключително важно е че патента (какъвто няма) е с номер 666. И после аз съм танцувал с шаманско дайренце около огъня... :)
--- Цитат на: VITAN в Септември 16, 2022, 09:49:23 am ---В доклада се казва още, че САЩ са възпрепятствали разкриването на подробности от изследванията на вируси, подобни на COVID-19, като се отбелязва, че независими изследователи и до момента не са провели разследвания на американските лаборатории, манипулиращи вируси, подобни на SARS-CoV.
--- Край на цитат ---
То щото ватенките изобщо не работят по никакви вируси и други биологични оръжия, и при първо поискване допускат и изследователи и журналисти в лабораториите си...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Септември 16, 2022, 10:28:35 am ---Изключително важно е че патента (какъвто няма) е с номер 666. И после аз съм танцувал с шаманско дайренце около огъня... :)
То щото ватенките изобщо не работят по никакви вируси и други биологични оръжия, и при първо поискване допускат и изследователи и журналисти в лабораториите си...
--- Край на цитат ---
Къса ти е паметта.
Патента ако не сме го представяли в тая тема, е в съседната подобна. А номера ако не съм бил прецизен да запиша примерно .......666, е щото не съм го намерил за важно. Не ме карай да си губя времето, да ти показвам патента, драко. :)
Сатанизма така се е впил в американското общество, че дори имат църква на дявола и в учебниците за малките деца учат дяволска религия. Да не говорим за процеса Ъбщейн.
Вземи малко се запознай и с негативния живот в САЩ, не само да се интересуваш от дрелки и горелки.
Михаил Кузмов:
Абе сякаш все нещо недоразбрали, недочули, или пък ако разбрали не помислили, и си пишат неща от собствената кула! В недоумение съм, как да комуникираме, как да обяснявам! Какво да отговаря? ЕДМ, merilin, и т. н.!
EDM electronics:
Алоуу, неуморния защитник на съвременните български поробители, Бате Джул,
виж какво четох току-що, съвпадащо с това което казах по-горе:
"Комисията на „Lancet“ беше създадена преди две години с участието на бщо 173 експерти. Целта ѝ беше да се проучи произходът на SARS-CoV-2 и да се направят препоръки за предотвратяване на бъдещи огнища на нови инфекциозни заболявания. През юли председателят на комисията на „Lancet“ Джефри Сакс публикува изявление, в което се казва, че коронавирусът е създаден изкуствено и, както той смята, с помощта на американска технология".
Целият свят говори това, те си го признават, Бате Джул вика не, не и не, не са те, те са най-хубавите хора и ме заставя да ги уважавам и обичам, а Кузмов едва не умря от техния вирус - на неговите приятели американците. :D
https://blitz.bg/svyat/lsna-li-istinata-okonchatelen-doklad-posochi-3-varianta-za-laboratoren-proizkhod-na-k-19_news909259.html
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия