Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (686/718) > >>

Михаил Кузмов:
Да припомня, колко време се тръбеше че вирусът тръгва от Ухан? Че е създаден в тамошна лаборатория, че там имало 5G, че открили пазара от който е тръгнал, че бил мутирал животински! Ако си спомняте Тръмп беше президент и обвиняваше китайците!

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 16, 2022, 12:00:14 pm ---Алоуу, неуморния защитник на съвременните български поробители, Бате Джул,
виж какво четох току-що, съвпадащо с това което казах по-горе:

"Комисията на „Lancet“ беше създадена преди две години с участието на бщо 173 експерти. Целта ѝ беше да се проучи произходът на SARS-CoV-2 и да се направят препоръки за предотвратяване на бъдещи огнища на нови инфекциозни заболявания. През юли председателят на комисията на „Lancet“ Джефри Сакс публикува изявление, в което се казва, че коронавирусът е създаден изкуствено и, както той смята, с помощта на американска технология".

Целият свят говори това, те си го признават, Бате Джул вика не, не и не, не са те, те са най-хубавите хора и ме заставя да ги уважавам и обичам, а Кузмов едва не умря от техния вирус - на неговите приятели американците.  :D

https://blitz.bg/svyat/lsna-li-istinata-okonchatelen-doklad-posochi-3-varianta-za-laboratoren-proizkhod-na-k-19_news909259.html

--- Край на цитат ---
Ти четеш ли какво цитираш?

--- Цитат ---"Към момента на публикуване на този доклад и трите хипотези, свързани с лабораторен произход на вируса, все още са вероятни: заразяване при работа на терен, заразяване с естествено възникнал вирус в лаборатория и заразяване с модифициран вирус в лаборатория", се посочва в доклада.
--- Край на цитат ---
Това е официалното становище на комисията. Това че отделни нейни членове имат свое мнение не означава много. Сакс има едно мнение, други членове явно имат друго, щом и трите варианта са посочени в доклада.
Моята майка като умря от рак преди 3 години, да си ме чул да обвиня Путин че го е разработил? Тъщата като почина тая година - кого да обвиня? Като моя баща го изкарах от болница преди месец, а преди седмица вкарах тъста - Мосад ли да държа отговорни?
Знам ли какво разработват ватенките в техните закрити "городки" в степите...

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 16, 2022, 11:08:40 am ---Къса ти е паметта.
Патента ако не сме го представяли в тая тема, е в съседната подобна. А номера ако не съм бил прецизен да запиша примерно .......666, е щото не съм го намерил за важно. Не ме карай да си губя времето, да ти показвам патента, драко.  :)

--- Край на цитат ---
Патента не е за самия вирус. Той е за технологията за манипулация на вируса (и изобщо на вирусите) ако си спомням правилно. Едно е да патентоваш нарязана дървесина, съвсем друго е да патентоваш трион - ще се съгласиш.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Септември 16, 2022, 01:29:38 pm ---Ти четеш ли какво цитираш? Това е официалното становище на комисията. Това че отделни нейни членове имат свое мнение не означава много...

--- Край на цитат ---

juliang имам чувството, че ако ти покажа едно американско лайно, веднага ще почнеш да ме убеждаваш, че това е шоколад втора употреба и е много вкусен.  :D

VITAN:
Глава Белого дома «неожиданно» даже для своей администрации заявил, что пандемия коронавируса «закончилась».
The Washington Post

Как отмечает издание, комментарии Байдена могут осложнить попытки его администрации добиться от конгресса США дополнительного финансирования на вакцины и лечение коронавируса...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Септември 19, 2022, 08:01:26 pm ---Глава Белого дома «неожиданно» даже для своей администрации заявил, что пандемия коронавируса «закончилась».
The Washington Post

Как отмечает издание, комментарии Байдена могут осложнить попытки его администрации добиться от конгресса США дополнительного финансирования на вакцины и лечение коронавируса...

--- Край на цитат ---

И с'я к'во стана с предсказанията? Че ще ни редуцират до 1 милиард, че ще ни чипосат всичките (а нечипосаните ще вкарват в концлагери), че ще ходим с маски доживот, че ще заменят парите с виртуални такива...

П.С:

--- Цитат на: VITAN в Май 10, 2021, 09:48:35 pm ---Ваксинирани сте? Не искате маскарад?! Ще носите намордник (маска)... колко... бедна ви е фантазията!!
Ама били сте образ и подобие Божие или пра-пра-пра-прааааа-дядо ви бил свободен маймуняк?! Who cares! Мasquerade forever!
-
https://www.youtube.com/v/1b2D_rrWeCQ
След 4-та минута...

--- Край на цитат ---
От 5:30 нататък.
Витко, казах ти да не вярваш на тоя от блатата с крокодили - не ме слушаш :)
Всъщност май почна да ме слушаш - отдавна не си го цитирал.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия