Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Михаил Кузмов:
Да прав си, няма как електроникс да бъде колега със зидаро мазач! Нещо обаче се бъркаш, никога не съм съобщавал за смърт на близки, от каквото и да било, още по малко от ковид, и още по малко от ваксина! Защото няма такъв случай! Вярвайте в каквото си искате, ваша си работа!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 26, 2022, 03:27:51 pm ---Да прав си, няма как електроникс да бъде колега със зидаро мазач!
--- Край на цитат ---
Да, това е един от малкото въпроси по които не мога да не се съглася с теб и те подкрепям напълно. :D
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 26, 2022, 03:27:51 pm --- Нещо обаче се бъркаш, никога не съм съобщавал за смърт на близки, от каквото и да било, още по малко от ковид, и още по малко от ваксина! Защото няма такъв случай! Вярвайте в каквото си искате, ваша си работа!
--- Край на цитат ---
Не, не се бъркам, ти се бъркаш. Просто трябва да четеш по-внимателно.
Коментирал съм не теб, приличаш ми на оная поговорка:"Гузен негонен бяга", а бодибилдера умрял от Ковид, който колегата Витан изложи, като умрял от ваксина.
Не съм твърдял, че е настъпила масова леш и мор от ваксините. Засега забелязваме само единични случаи, за масовост на този етап и дума не може да става. Но ние конспираторите ;) само вярваме, не сме доказали, че ваксината е и бомба със закъснител. Остава само да почакаме и да видим какви ще са последствията след известно време. Дано, дано не се окажем прави, но съмненията ни никак не ни правят по-глупави от тия умрелите ваксинатори, а просто по-предпазливи, по-недоверчиви, по-умни бих казал. :)
Само умния човек е способен на съмнения и подлага всичко на проверка. По-добре да не се окажеш прав, отколкото да си на мястото на бодибилдера-умник-ваксинатор. :D
Михаил Кузмов:
Съгласих се! Малко диагонално прочетох, като намеси името ми в тази история. Но отново ще кажа за пореден път, до момента никакви странични явления от ваксинация на твърде възрастни и млади при хората които ме заобикаля! Запомни, имам две правнучки по на 3 години и един внук на 4. Това са последните до момента, за другите е по дълго за писане. За добро или зло, бащи майки, дядовци и пра... около тази челяд се ваксаха. Е не съм чул за лоши последици!! Хайде сега ми кажи на какво да вярвам?
Бъдете здрави!!!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 26, 2022, 06:30:32 pm ---Хайде сега ми кажи на какво да вярвам?
--- Край на цитат ---
На CNN. Само и единствено!
П.п. За умрелия слушах, но само това (горе) ми попадна писмено. Не съм ровил целенасочено за подробности по тромби и пр.
Вярвал човека много в науката и се ваксал най-редовно.
Твоята рода да има по 3 и повече вакси?!
Не?
Why dude?!
Михаил Кузмов:
За сега зная двама саркопени като мен, и двама млади с бустерна дози. Нищо им няма! Минаха месеци!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия