Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
--- Цитат на: ppipilica в Февруари 04, 2023, 08:10:47 am ---И що да е лъжец Пасков, той само факти показва, също дава и линкове и който иска си гледа оргиналите.
Какво е излъгал, доста негови клипове съм гледал.
--- Край на цитат ---
Къде са линковете с пълното изказване на Тони Блеър? Ти прочете ли какво съм написал изобщо? Тони Блеър е недоволен от това, че в света няма единна система, в която да се провери дали даден човек е ваксиниран, а не говори за ваксинирането като цяло.
И какво значи "Имаме 100 дни..." Написано по този начин човек остава с впечатлението че е взето решение че след 100 дни световния елит ще предприеме някакви действия, ил иче до 100 дни трябва да бъде извършено нещо. И аз трябва да зяпам 10 минути брътвеж за да не разбера нищо.
Ти лично разбра ли какво ще се случи след 100 дни, или в рамките на 100 дни? Обясни ми моля ти се, щот явно съм тъп.
Къде са труповете по улиците на всички, дет са се ваксинирали? Къде е тоя масов мор, дет щеше да погуби всички ваксинирани? Къде са концлагерите за неваксинираните? Къде са КПП-тата, през които само ваксинирани щяха да преминават? Къде са екипите, които задължително ще прибират от улицата и насилствено ще ваксинират всички несъгласни с ваксинацията? Къде са милоните уволнени от работа, щото не са се ваксинирали?
--- Цитат на: Ksurnev в Февруари 04, 2023, 08:20:10 am ---jul, осега нататък, ако видиш във форума да пише "Българоб" съкратено от българофоб, да знаеш, че си ТИ.
--- Край на цитат ---
Ако Пасков е есенцията на българофилията, то със сигурност съм българофоб. Не искам да имам нищо общо с хора като него.
Ksurnev:
Не съм споменавал пасков, той е некво криво дърво.
Ksurnev:
Българоб, качвам два клипа, за да видя какво ще изфилософтвуваш.
Хора със слаби нерви да не ги гледат.
juliang:
Това е за тема за войната в Украйна, не за корона вируса.
Ksurnev:
Българоб, пак клинчиш, можеш да отвяваш темата някъде другаде, ама за клиповете - трябва друга тема. Това ми мирише на "не ми уидисва".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия