Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19
https://twitter.com/CollinRugg/status/1633570339266625536?ref_src=twsrc%5Etfw
Видео: Колин Ръг, собственик на Trending Politics
Бившият директор на CDC (Центърът за контрол и превенция на заболяванията) току-що каза, че с парите на американските данъкоплатци са финансирали създаването на СОVID-19 и неговите колеги са излъгали за това, за да покрият собствените си задници.
---
This should be the biggest news story of the year.
The former CDC director just said that YOUR tax dollars funded the creation of COVID and his colleagues lied about it to cover their own asses.
Where the hell is the media?
Либераси, сороспии и ибрикчии... на амбразурата!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Март 11, 2023, 10:59:18 am ---Бившият директор на CDC (Центърът за контрол и превенция на заболяванията) току-що каза, че с парите на американските данъкоплатци са финансирали създаването на СОVID-19 и неговите колеги са излъгали за това, за да покрият собствените си задници.
--- Край на цитат ---
Във видеото не се казва това. Научи малко английски. Престани да изопачаваш дори това което чуваш.
EDM electronics:
Аз не знам какво се говори във видеото, но едно знам: неолибералната чума се оказа по-опасна от физическата чума, тя е реална, тя е сред нас и виждам как народа взе да се събужда за борба с чумата на 21 век, гейовщината и т.н., а аз като радикален елемент, крайно необходим за лечението на такива зарази, ще изтръгна тая чума от форума от корен. :)
GMG:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 11, 2023, 11:38:21 am ---Аз не знам какво се говори във видеото, но ..... ще изтръгна тая чума от форума от корен. :)
--- Край на цитат ---
Банни го тоа ўлиан, ся ти СЕ е паднало. ;D
EDM electronics:
GMG,
аз Горелката нямам намерение да го банвам, но ти усещаш ли, как се доближаваш до точката на невъзврат, ни псувни ще ти помогнат, ни партизански никове, ни хвалби за рамбовски подвизи. А най-амбициозен ставам, кога някой отправя заплахи към мен. Давам по принцип незабравими житейски уроци.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия