Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
С'я остава да разберат кой го пусна... щот другаря Мечо Пух едва ли е взел такова решение. А без негово одобрение нищо не може да се случи в Китай.
VITAN:
То си го пише между редовете.
Но понеже там не можеш да четеш, ще ти дам жокер:
Във видеото по едно време става дума, че ще се образува тренд и на "инвеститорите" по някое време ще им светне, ще се възползват от него и ще реализират печалба...
Значи 1-во имаме производители на ваксини, 2-ро правоверни инвеститори, които за кратко ще ги наречем домашни животни. Измежду тях освен домашни кучета има овце и свини, които стопанина ще заколи, когато му дойде времето... Значи, търсим стопанина (на инвеститорите).
juliang:
Мнго тъпи тия инвеститори... напечелиха ли се вече че спряха театрото? Аз ако бях на тяхно място поне едно 10 години щях да го играя.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Май 30, 2023, 12:20:44 pm ---Мнго тъпи тия инвеститори... напечелиха ли се вече че спряха театрото?
--- Край на цитат ---
Перфектно знаеш, че театрото го развали дядя Вова.
--- Цитат на: juliang в Май 30, 2023, 12:20:44 pm ---Аз ако бях на тяхно място поне едно 10 години щях да го играя.
--- Край на цитат ---
Парите са 1-вата евроатлантическа ценност. Знаем, че за тях не е проблем да продадеш майка България. За собствената ти майка - нямам наблюдения.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Май 30, 2023, 01:51:29 pm ---Перфектно знаеш, че театрото го развали дядя Вова.
--- Край на цитат ---
Вече забрави Спутник-а ли? Или там цицаха държавни пари, дет не се броят?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия