Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (701/717) > >>

VITAN:
Как фалираха наскоро някои USA банки?
Трябват им пари заради форсмажор!?

Продават 30 годишни COVID-19 (издадени 2020-та) държавни U.S.A. облигации...
Уу.у..у...у.упс, наказателна лихва - 45%.

Демокрация, ти да видиш!  8)

p.s. Ако някой се запита, а защо така - емиии, банките в USA могат да спекулират с уа.а..а...ау-модерните шиткойни всякакви  :D

suliko:
Има видео, където учен по ваксините в американски съд казва открито, че използването на тези ваксини е престъпление срещу човечеството и че най-добрият съвет, който може да даде на ваксинираните, е да отидат в банката, за да вземат колкото могат повече заеми и да се радват на живота, тъй като ефектът от ваксината смърт ще последва в срок от 3 месеца до 6 години.

VITAN:
Документи разкриват вродени малформации и смърт на плода при бременни след ваксинация с иРНК ваксините на Pfizer и Moderna

https://obektivno.bg/dokumenti-razkrivat-vrodeni-malformaczii-i-smart-na-ploda-pri-bremenni-sled-vaksinacziya-s-irnk-vaksinite-na-pfizer-i-moderna/?fbclid=IwAR2ZMebTnfMK1FvHzCoFpYi-a0djYuj_q6DRQi73a71GVxhAz3suFMBLrSc

Михаил Кузмов:
А,ве? Чукундури, вие лично ваксинирани ли сте? Или така е по лесно да папагалствате конспираторите? Не ви е хванал ковид и се имате за недосигаеми! Или сте прекарали ковид но си траете? Типичното за българина " не сакам на мен да ми е добре, сакам на вуте да му е зле"! Що да му помогна? Аз пък хем прекарах ковид, хем се ваксинирах, хем все още  не умирам  видиш ли сякаш напук! Не че приветствам ваксините, който се напечели, напечели се! Сега само крякане на умиращи кокошки! Ама крякайте, щом ви се краяка! Губите си времето, приключи не разбрахте ли?
Написа дядо ви, който скоро започна 76! Ако успеете и вие ще е добре!
Останете със здраве!

Номак:
Изтече инфо в нета че до 6г. след ваксинация риташ камбанката

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия