Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (72/720) > >>

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 14, 2020, 12:24:38 am ---Антидепресантите са друга бира. Масово са на тях. И причината е стрес, не е щастие, стрес. Много болен народ са. Ако не са на антидепресанти няма да издържат на болестите, които влачат, защото трябва да работят много, да си осигурят минималния житейски стандарт.
--- Край на цитат ---
Да, и точно тия американски антидепресанти са коварно нещо. Започва от нищо да не ти пука. Например, че входната врата на апартамента си зее отворена...

EDM electronics:
dymelsoft, това което казваш е точно така, само ще направя едно уточнение:
Не става въпрос за социален експеримент, защото такива са се провеждали многократно в Азия и Африка с използването на много по-страшни вируси, които пък са по-виролентни, т.е. връщат се по-бързо в дивото си състояние, а става въпрос за практика. Целта на занятието не е да се изследва реакцията и последствията на обществото, а се цели именно определени последствия. И това не е дело на САЩ или Китай, а е дело на хазяите на света, които не могат да си разделят баницата.

Организирана е много мощна медийна кампания в цял свят за тази цел. По всички медии бълват трупове, черна статистика, целта е да се наплаши населението, да си седи вкъщи, за да се срине световната икономика, и тя ще се срине в действителност, въпрос на време е.

Има един много уважаван и харесван от мен български блогар, който много компетентно и детайлно, аргументирано и с много добра риторика описва случващото се и в частност у нас. Слушайки го си викам, дали може бившия ни президент - оная жалка картинка с тъпо изражение и поглед на олигофрен, да говори като него или който и да е министър от колониалната ни администрация, барабар с вожда й? Ми те не са виждали толкова книги, колкото има зад гърба му, докато говори?

Аз препоръчвам да гледате това видео, дори и от ония, които изпитват ненавист към хора, които са се опълчили на колониалния владетел, може да им светне лампата, щото човека никак, ама никак не е проЗД:

https://www.youtube.com/v/2RK3ezQL-MQ

VITAN:
Малко статистика на Световната Здравна Организация:

Altium:

--- Цитат на: dymelsoft в Април 14, 2020, 02:01:05 am ---По-потресаващ е факта, че в провинцията не е до липсата на доктори, а на реално функционални инфекциозни и интензивни отделения и специалисти работещи в тях. Например, в общинска болница, обслужваща над 45 000 население само едно интензивно отделение и само един кислороден апарат (респиратор), като същия работи 10 мин. и спира.

Друго съществено важно е, че няма изобщо необходимия брой обучени специалисти за работа с въпросните апарати, поне не и там където имам контакти.

Истината е, че няма здравна система, която да отговори на тази болест и затова е тази паника във властите и това фанатично ограничаване свободата на хората, под претекст опазването на тяхното здраве.

--- Край на цитат ---
Точно това и имах предвид - здравната система няма капацитет да настани толкова болни, затова е и въведена карантина - за да се ограничи скоростта на заразяването, за да може системата да се справи с наличния си капацитет.
Понеже в другия вариант просто няма има кой да се грижи за толкова болни и ще си умрат по домовете или на улицата.

И понеже трябва да се избере между общо взето 2 варианта, то логично е да се избере по-малкото зло, нали така.
Е нашите управляващи в случая не избраха ли точно по-малкото зло, предвид капацитета на здравната система?

А и никой досега не спомена, че дори по време на карантина чрез писмено разрешително за работа пак можеш да пътуваш и да ходиш на работа, а това е важна подробност, на която конспираторите не обръщат внимание или може би нарочно избягват.
Също така избягват и това, че има предвидени за целта запаси и помощи от правителството.

А аз попитах дали има доброволци сред конспираторите по съвсем друг повод! :)
Понеже след като конспираторите не вярват на медиите, то аз предлагам на опитния конспиратор mind да намери начин да отиде бо някоя болница и на място с очите си да провери каква е истината за този вирус.
Понеже няма да го пуснат ей така, то лесният начин е да стане доброволец по ппчистването, тогава ще го пуснат и ще има достъп до отделенията с болните. 

Защото неговите тези не са логически издържани: той твърди, че медиите лъжели, но не предлага какъвто и да било друг способ за откриване на истината, тоест не може да си докаже тезата.
А според мен няма по-истински метод да се провери истината от това да се отиде на място и да се види и документира, правилно ли разсъждавам?

EDM electronics:
Истината, истината и само истината!
В САЩ умират най-вече бедните, а афроамериканците са 2/3 от всички жертви. Нямат медицински застраховки, а лечението на един болен достигало до рекордните 75 000 $. Здравеопазването им е като холивудските филми, наблегнато е на хотелската част, не по същество. Бедните нямат и пари за свястна храна /ако там въобще има такава/, ядат ГМО от десетилетия и пластмаса. Скоро чух и изкуствено месо щели да им дават. А ние глупавите тук ядем още натурално месо.

https://www.youtube.com/watch?v=eC737GKUFIk&feature=emb_err_watch_on_yt

https://www.youtube.com/v/eC737GKUFIk&feature=emb_err_watch_on_yt

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия