Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (714/717) > >>

Радико:

--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2025, 08:35:57 pm ---Радико, ти чел ли си листовката на някое лекарство? Каквото и да било, дори аспирин или аналгин, да не говорим за разни за кръвно, за паркинсон... Как мислиш, честотата на страничните реакции (които може да са животозастрашаващи) как е била "изчислена"? Колко човека са дали фира, колко са станали инвалиди за да се натрупа тая статистика? :)

--- Край на цитат ---
Да Юлияне чел съм я. А ти съвсем демагогски пропускаш "тънката" рсзлика, че ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ОБЩОДОСТЪПНА. Не и за ваксините обаче както Марк заяви наскоро.  Освен това говориш за шекарства които се дават на болни хора. А не ,а такива които са давани принудително на здравите. За справка относно последното се обърни към Джокович.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Януари 29, 2025, 09:43:50 pm ---Да Юлияне чел съм я. А ти съвсем демагогски пропускаш "тънката" рсзлика, че ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ОБЩОДОСТЪПНА. Не и за ваксините обаче както Марк заяви наскоро.  Освен това говориш за шекарства които се дават на болни хора. А не ,а такива които са давани принудително на здравите. За справка относно последното се обърни към Джокович.

--- Край на цитат ---
Ми вземи листовката за ваксините срещу морбили, рубеола, туберкулоза, дифтерия, коклюш, полиомиелит... Не те знам деца имаш ли, ма ако имаш - някой даде ли ти листовка, запозна ли те с рисковете, пита ли те дали си съгласен да ти ваксинират детето?

И въпреки виденията на Витко за концлагери за неваксинирани никой не те е принуждавал да се вкасинираш срещу Ковид. Да, властите правеха така, че да си неваксиниран да създава неудобства, но насилствено никой не е ваксиниран (освен може би в Китай).

Радико:

--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2025, 09:57:18 pm ---Ми вземи листовката за ваксините срещу морбили, рубеола, туберкулоза, дифтерия, коклюш, полиомиелит... Не те знам деца имаш ли, ма ако имаш - някой даде ли ти листовка, запозна ли те с рисковете, пита ли те дали си съгласен да ти ваксинират детето?

И въпреки виденията на Витко за концлагери за неваксинирани никой не те е принуждавал да се вкасинираш срещу Ковид. Да, властите правеха така, че да си неваксиниран да създава неудобства, но насилствено никой не е ваксиниран (освен може би в Китай).

--- Край на цитат ---
Наясно бях, че ще напишеш точно това и за това те препратих към Джокович.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Януари 29, 2025, 10:04:24 pm ---Наясно бях, че ще напишеш точно това и за това те препратих към Джокович.

--- Край на цитат ---
Баца, австралийците са откачени хора, не ми давай за пример тяхното отношение към пандемията. Ако за това говориш де...
Имаш ли идея, че в Австралия не можеш да внесеш дори храна за кучето си, ако пътуваш с него?

miromad:
Мога да ти кажа, че в Германия направо си задължаваха. Уволняваха хора, ако не се вексинират /даже медицински работници уволняваха/, не пускаха в магазините /моловете/, баровете, ако не покажеш КюАр код.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия