Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (715/717) > >>

juliang:

--- Цитат на: miromad в Януари 30, 2025, 01:57:31 pm ---Мога да ти кажа, че в Германия направо си задължаваха. Уволняваха хора, ако не се вексинират /даже медицински работници уволняваха/, не пускаха в магазините /моловете/, баровете, ако не покажеш КюАр код.

--- Край на цитат ---
И тук беше така. Мен не ме уволниха щот бачкам в частна фирма, в моловете по принцип не ходя, ма влизах с QR кода на един роднина кат много се наложи...
А да ходиш на бар по време на пандемия не е най-уместното занимание.

Радико:

--- Цитат на: juliang в Януари 30, 2025, 02:56:00 pm ---А да ходиш на бар по време на пандемия не е най-уместното занимание.

--- Край на цитат ---
Да де само където пандемия нямаше.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Януари 30, 2025, 06:35:16 pm ---Да де само където пандемия нямаше.

--- Край на цитат ---
Това го кажи на баша ми...

Радико:

--- Цитат на: juliang в Януари 30, 2025, 06:48:22 pm ---Това го кажи на баша ми...

--- Край на цитат ---
Това че имаше тук там някой разболял се не означава пандемия. Пандемия е следващият левел след "епидемия"  а то в България дори епидемия нямаше. Много болни от други болести ги изкараха, че са от КОВИД  за да симулират някаква заболеваемост.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Януари 30, 2025, 07:14:33 pm ---Това че имаше тук там някой разболял се не означава пандемия.

--- Край на цитат ---
Ти искаш сцени като от някой постапокалиптичен филм ли?
Вече сме го водили тоя спор... ако нямаше всички тия мерки нещата вероятно щяха да са много грозни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия