Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
https://sedemosmi.tv/production/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D1%85%D1%8A-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%8F-17-%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB-2020/?fbclid=IwAR1zhnd--l129
Гледате видеото, изводът >> най-накрая;
Радико:
Витане то това хубаво "по скоро лошо де" ама има и по лошо в сравнение с което това верно е хубаво. Голяма работа едни лихви.
Обаче това тук е ужасяващо и въобще не се връзва с обяснението което се предлага. Абе четете и преценявайте:
https://btvnovinite.bg/svetut/parizh-upotrebata-na-pitejna-voda-e-bezopasno-v-uslovijata-na-pandemija.html
VITAN:
Тия, които проектираха нашите градове навремето са имали глави на раменете.
Не знам някой наш град да се захранва с вода от реката.
Може и да има, аз не знам.
Лондонската Темза дрогира рибите - това идва от отходните води.
От тях (соц-а де) ни е останало още, което не досъсипахме - здравната система, заложена още от революционера-комунист Семашко.
Затова и смъртността ни е доста по-малко.
Там е бизнес и само бизнес - претъпкани болници, чакай си с хората 2 дена и стой та гледай какво си прихванал.
Но и това ще е довреме.
Колониите са обречени по програмен код на няколко Д-та.
1. Деиндустриализация...
2. Дехуманизация...
3. Депопулация...
4. Де...
5. Де...
Аве отгледай дебили и: GAME OVER
dmitarp:
То е ясно и парижани серат в Сена, не само софиянци в Перловската река. Сигурен съм, че ако се вземат проби от която и да е река, минаваща през голям български град ще се открият следи от корона вируса.
Радико:
--- Цитат на: dmitarp в Април 21, 2020, 09:15:13 pm ---То е ясно и парижани серат в Сена, не само софиянци в Перловската река. Сигурен съм, че ако се вземат проби от която и да е река, минаваща през голям български град ще се открият следи от корона вируса.
--- Край на цитат ---
Сигурно ще открият. Проблема е, че ако вируса е това което теърдят официално за него не би трябвало да открият. А защо откриват???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия