Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (93/720) > >>

VITAN:
https://youtu.be/MEtaaNNuVCI?t=741

Или как за криптобонуси човек си продава личността, свободата или независимостта (ако щете)...

Или както си говориме за евгеника, т.е. намалението на милиардите, шматкащи се по земята.

P.s. Свърхобразоваността според ООН се превръща в заплаха за устойчивото развитие на планетата.
      По-образованите потребяват по-малко ресурси от необразованите.

P.s.2 Хората не искат да бъдат манипулирани, когато имат знания.

VITAN:
Когато фактите говорят и боговете мълчат. (древна мъдрост)

Белорусия не въведе ни комендантски час, нито някаква карантина. Само препоръки.
Заболелите са същият %, както при другите държави с карантина.
Но батька Лукашенко не плю ни на икономиката, ни на населението.
---
https://www.youtube.com/v/NjQJEz8QMCM
---
Кервана си върви, кучетата може да почват са си лаят. От това фактите няма да станат по-различни.

juliang:
Беларус (а не Беларусия) има население от малко над 9 милиона и над 19 000 заболели. В България са 7 милиона население и около 1 800 заболели. Процентите не виждам как са еднакви или дори близки...

VITAN:
Беларусь  (9 милиона)
Погибло
112
----
Болгарии  (7 милиона)
Погибло
84
--------------------- @ juliang

Умен чиляк го раздаваш. А сложи към нашенците още +1, който ми казаха, че е с лабилна психика и се е самоубил от тия всекидневни истерии!
И това за хората около мен. А колко хора по селата умряха като кучета, що няма достъп до аптека и пр. в града? А колко се побъркаха, а колко останаха без работа, а колко няма да се родят, що няма с какво да ги хранят?!?!

Не смяташ ли, че при нас пораженията са в пъти по-големи!? Аз да!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Май 06, 2020, 05:51:26 pm ---Заболелите са същият %, както при другите държави с карантина.

--- Край на цитат ---
Последно за какво говрим? Заболели или починали?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия