Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
Сега разбрахте ли от видеото на miromad, че всичките 64 човека на които им е била поставена ваксината H1N1 на Бил Гейц - тоз арен човек, СА УМРЕЛИ!
Разбрахте ли, че този коронавирус, който причинява заболяването Ковид-19 е патентоват от Бил Гейц през 2019 г. и веднага е влязъл в употреба, защо да се чака.
Още Обама е "предсказал", че в следващите години в САЩ ще умрат 60 мил. Но не познал, защото хората отказали да си поставят ваксината на Гейц.
Абе няма ли някой да каже една хубава дума за тоя Гейц, само аз ли го харесвам тоя успял човек и му се възхищавам на успеха, вие конспиратори ли сте, вярвате ли на тия голи обвинения, а завистници такива :D? Завиждате му на милиардите, а аз не. ;) За мен всички свръхбогати хора са много добри, те не са и няма как да са евгеници.
Чакам с нетърпение ваксините му, да се ваксинирам.
Абе тук има във форума един тип :D, той много против конспирацията, с него ще станем двама кандидат ваксинаджии. :D
Няма никаква теория на конспирацията, това е чиста практика и не е конспирация, защото нямаше да бъде въобще известно.
EDM electronics:
И пак Бил Гейц, пак той, все той, никога някой друг...
Пак Пламен Пасков, пак той, все той, кой друг ги обяснява така детайлно и кадърно нещата?
Ето какво го чака света:
Ако някой пак си мисли, че това е конспирация, готов ли е да си закара децата на ваксинация с ваксина на Гейц, като знае всичко това?
Таратанци е готов, да таратанци...
https://www.youtube.com/v/IJdKyby-GOI
VITAN:
Цитирам малко от линка, който дадох по-горе:
"Първо, ваксината срещу COVID-19 или като цяло коронавирусите, е противогрипна ваксина. Ваксините не лекуват. В най-добрия случай грипните ваксини могат да попречат на вируса да засегне пациент толкова силно, колкото би могъл без ваксина. Ефективността на грипните ваксини обикновено се оценява между 20% и 50%. Ваксините са преди всичко огромен бонус за печелене на пари от голямата фармация.
Второ, има безброй лекарства, които се оказаха много успешни."
И след това следват много прости и не толкова прости методи за ефективно борене на COVID-19....
Ако е нано-ваксина, то тя може да бъде неутрализирана. Но само електрониката, без биологията (тя не е ясна).
Значи нано-чиповете ще са нещо от рода 7 до 10 нанометра.
Което ще рече много малки паразитни капацитети и мноооо тънък диелектрик.
С един портативен "райф", работещ с еднополярни импулси, това нещо ноже да се бъгне.
Въпроса е, дали това ще ви е крипто-портмонето.
Ако мнооо де.били заврещят:
- Велик е Бил Гейтс и падналия от Капитолия негов идол....
...не здравното ви досие, ами и банковата ви сметка ще е там!!
nizo:
--- Цитат на: EDM electronics ---Разбрахте ли, че този коронавирус, който причинява заболяването Ковид-19 е патентоват от Бил Гейц през 2019 г. и веднага е влязъл в употреба, защо да се чака.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: VITAN ---Ако е нано-ваксина, то тя може да бъде неутрализирана. Но само електрониката, без биологията (тя не е ясна).
Значи нано-чиповете ще са нещо от рода 7 до 10 нанометра.
Което ще рече много малки паразитни капацитети и мноооо тънък диелектрик.
С един портативен "райф", работещ с еднополярни импулси, това нещо ноже да се бъгне.
Въпроса е, дали това ще ви е крипто-портмонето.
--- Край на цитат ---
Братле, ти сериозно си се бъгнал с тая руска пропаганда. Всъщност ти какво чакаш, почвай да трепеш тия гнусни нано-чипове!
EDM electronics:
nizo, усещам, че отдавна се опитваш да ми кажеш нещо, та кажи, не така плахо?
А аз ще ти отговоря.
Така да вадиш цитат без коментар, не ти ли се струва тъпо?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия