Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
nizo:
Не разбирам, интелектуалният ми капацитет не стига да разбирам. За Путин знам, че е обогатил близкото си окръжение, докато народа живее в нищета. Също така знам, че Путин използва полицията за репресия, арестуват се опозиционни лидери и тем подобни фашистки изяви. Всеки път като видя аватара ти и си мисля "Как може тоя EDM да харесва Путин!?" ... казваш, че съм те питал, но отговор нямало, нормално сякаш.
VITAN:
--- Цитат на: nizo в Май 08, 2020, 10:20:11 pm ---Не разбирам, интелектуалният ми капацитет не стига да разбирам. За Путин знам, че е обогатил близкото си окръжение, докато народа живее в нищета.
--- Край на цитат ---
Нищета казваш. Скоро ще разбереш какво е нищета: https://usdebtclock.org/
Линка е по официални американски данни. Всеки американец (от пеленаче до старик) дължи по 62 157 $.
Ай да дадат на всеки руснак по толкова пари? Или на всеки българин, а?
Приключваме темата.
merlinbg:
--- Цитат на: Вирусолог в Май 08, 2020, 09:57:27 pm ---Чудя се как Българин може да си сложи снимка на Путин на аватара си.
И все още не намирам логичен отговор.
Но е абсурдно!
Но то абсурдите са толко много че един повече или по малко-кой ти забелязва..
--- Край на цитат ---
Какво лошо има да сложи каквато си иска снимка? Нали живеем в Демокрация и всеки може да прави каквото си поиска!!! Хората джипове карат с 130-140 km/h по Софийските улици друсани като говеда, мачкат хора по спирките, гей паради организират за да си показват срамотиите, убиват пенсионери по селата за 50-60 лв. Как и защо го правят, логичен отговор има ли? И защо това е сензация максимум седмица и после се забравя? Толкова ли е къса паметта на хората?
EDM electronics:
--- Цитат на: nizo в Май 08, 2020, 10:20:11 pm ---Не разбирам, интелектуалният ми капацитет не стига да разбирам. За Путин знам, че е обогатил близкото си окръжение, докато народа живее в нищета. Също така знам, че Путин използва полицията за репресия, арестуват се опозиционни лидери и тем подобни фашистки изяви. Всеки път като видя аватара ти и си мисля "Как може тоя EDM да харесва Путин!?" ... казваш, че съм те питал, но отговор нямало, нормално сякаш.
--- Край на цитат ---
Вярно имаш интелектуален дефицит. Путин не управлява еднолично. Голяма част от руския управленски елит са либерали, т.е. колонизирани под външно управление, също като нас. Ситуацията със суверенитета в Русия е същата, като у нас. Но няма да се впускам в подробности - нямам намерение да пълна каца без дъно. Путин ги обогатил, той им раздал парите, те не ограбват народа. А какво е положението в САЩ, по-различно ли е? Там сигурно полицията не преследва заради идеи или инакомислие? Та само през един пост ти дадох цяло видео в което америкската вирусоложка е била пратена в затвора без обвинение, има и запис на ареста й с цялата полиция и са я притискали да дава материалите. Това руски фашизъм ли е или американски?
За бедността в САЩ и Русия:
Виждал ли си руснак да живее на палатка в центъра на града или каравана извън града или да спи в кашони?
Да отрупам ли форума с фотоси на тая тема, да видите грозна картина?
Да ви покажа ли какво е цял град от наркомани-зомбита, не знаят на кой свят се намират, да не говорим за неграмотното население и поглед на шизофрения. По официални данни в САЩ има 3 милиона бомжи - клошари и бездомници. Но не само те нямат имущество, там повечето нямат собствена недвижимост за разлика от бедния руснак, който има.
Та престани с провокациите, вече започваш да прекаляваш, а и темата е за коронавируса. Време е да спреш! Търсеше нещо и мисля, че го намери. Провокираш и получаваш.
Знаеш ли защо не си модератор - защото си интригант. Ти не се придържаш към обекта на темата, а нападаш субекта. Сбъркал си адреса с мен. Не съм от тези дето си оставят магарето в калта, ако не си го разбрал, нито съм добричък колкото Витан, който не пропускаш да нападнеш всеки път, но той ти отговаря така, че ти продължаваш.
EDM electronics:
Вирусолог, не се прави на интересен. Не се намесвай в чужд разговор, защото нито казваш нещо по темата, а и едва ли можеш нещо въобще да кажеш. Та когато двама си мерят ролетките, не си слагай кофата там, да не вземе някоя ролетка да влезе в нея, разбираш ли?
Съветвам те и ти да не провокираш!
И не ми се прави на възрастен, защото вероятно съм доста по-възрастен от теб.
И престани да ми даваш акъл, каква снимка да си слагам на аватара. Просто много си позволяваш на два петъка служба във форума.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия