Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: nizo в Май 10, 2020, 09:10:45 pm ---Баа, внимавай, да не напиша 666, че ще насереш гащата!
--- Край на цитат ---
Да приемеш дявола никак не е нужно да пишеш каквото и да е.
nizo:
Аз съм сатанист, честно казано! ;D
EDM electronics:
VITAN, благодаря ти, че представи видеото на господин Пасков, който аз много уважавам, защото говори верни неща, умен и начетен човек е и не на последно място има много добър и рязък речник, като че ли сме от една порода. Няма увъртания, завъртания, подлизвания и зализвания, казва се директно, както каза Черната Златка - тета-тет ;D - една много ерудирана мома... ;D
И нали виждате и слушате, Пасков критикува най-вече Русия, де не вземе някой да си помисли, че е от руската пропаганда. Не, той прави в Русия пропаганда - антиколониална.
VITAN:
Видеото е дългичко, но вътре има много верни и стряскащи факти.
Не всяко видео е толкова информативно. Препоръчвам на всички.
EDM electronics:
VITAN, абе тоя танзанийски президент разправя, че сокът от хлебно дърво и от папая дали положителен резултат за коронавирус :D и обвинява тестовете, че били вносни?
Тоя де не е и той конспиратор? ;D
Да ти кажа честно аз не му вярвам, нищо че е президент. Не мога да си представя тия честни американци, дето единствени правят тестовете в цял свят, да са ги направили, като лотарийните билетчета на Божков и оня домус дето раздава, като самарянин пари за болните от корона, които крал от народа.
Тоя президент е повлиян явно от руската пропаганда. Дългата ръка на Путин го е застигнала. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия