Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (111/720) > >>

nizo:
ЕДМ, Пасков си е един обикновен, гладен, лаладжия, който се надява да хване всяка популистка вълна. Преди много се беше загрижил за добитъка, а сега е специалист по Ковид. По времето на изборите в USA, надълго и нашироко обясняваше как да си удобен на Тръмп, защото той щял да назначава нови хора (в колонията, според вас). Така ли стана? НЕ! Защо? Защото Пасков е един обикновен лаладжия, който нищо не разбира. Дава си вид да разбира, но всъщност нуличка. Доказателство, че Пасков е нуличка е резултата му на президентските избори 2016г.

Подчертал съм едни изключително важни данни, за почитателите на Пасков. Вижда се ясно, че Пасков спрямо други деятели е нула, но има един специален раздел "Не подкрепям никого". Може да приемем, че там са някакви силно критични хора, които търсят алтернатива. Дори те не виждат Пасков като алтернатива. Още по-трагична е статистиката на Пасков, ако погледнем броя подписани в Youtube, a именно 26 хиляди. Какво излиза, че 26 хиляди са "харесали" Пасков, но по-малко от половината са гласували за него. Пасков не може да мотивира дори собствените си фенове, а това е някак смешно и трагично.

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 10, 2020, 10:05:49 pm ---...  :D и обвинява тестовете, че били вносни?
Тоя де не е и той конспиратор?  ;D
--- Край на цитат ---

@EDM electronics - Ние сме от КГБ-то, каквото ни сведат отгоре, това и знаем. Тук има експерти по контрапропаганда. Тях ще да питаме  8)

Това горе щях да пиша, но един от експертите по контрапропаганда ме изпревари и обясни по-горе, защо българите не са стадо.
Нали така?
Така.

EDM electronics:
nizo, тук не дискутираме политика, а социалния проблем коронавирус. Пасков също не говори за политика. Ти явно не следиш какво се говори. На кой му пука какви резултати е изкарал на изборите и от това зависи ли кой е кръгла нула и нищо не разбира.

А ти от какво разбираш, че за толкова постове във форума не съм те видял един гвоздей да забиеш?
Спореше наред с всички администратори на форума и с генералния директор и те с добрината си ти дадоха пак право да участваш, учудвам се защо?
Та ти си вреден. Ако погледнем горните ти два поста, ти отново се заяждаш и коментираш видео, което не си гледал, видно от дължината на видеото и часа в който си коментирал. Т.е. ти отново интригантстваш.

Виж какво, не ме интересуват твоето отношение към господин Пасков, кажи го не него какъв е, не се обръщай към мен. Аз го харесвам, а ти си тръгнал да ми обясняваш колко не ставал. Защо ме занимаваш въобще със себе си и какво да направя аз, че ти не го харесваш?

Като дойде време пак за президентски избори, направи му една антикампания с мотив, колко малко гласове е събрал на предходните и това е достатъчно основание да се предполага, че не ставал.

nizo, има ли ти нещо бе човек, притесняваш ме?

nasko:
Един от отговорите на основните въпроси: Защо е устроена пандемията?
Малко тъжничко звучи, но ако не се осъзнаем, може и да се случи...
https://www.youtube.com/watch?v=TqOrUT61qmI

VITAN:
Наско, специално за niz-кия, да не каже, че си измисляме, че басове, че дати... На цял екран:
--
https://www.youtube.com/v/TqOrUT61qmI
---
А за още по-любопитните, малко ZOOM OUT:
(започва по същество от 8-ма минута, още по-съществено след 16-та и още по: след 24-та...)
https://www.youtube.com/v/attENpgi3ik
Този е авторът на книгата за национализацията на рублата (че и те все още са колония).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия