Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Пламен Пасков явно чете нашият форум :D 8) :D
Приемам го като говорител на патриотите (не патрЕотите).
Явно има много вътрешна информация. И вероятно му я свеждат - не може човек да събере всичко в много области. Толкова надълбоко.
Обаче защо споменава Тесла, като част бъдещето на енергетиката?!
Ето какво съм писал едно време: https://mazeto.net/index.php/topic,3058.msg17590.html#msg17590
т.е.: На какво е откривател Тесла.
Малко хора са чели Тесла повече от мен (справки линка). И въпреки това недоумявам.
Ksurnev:
https://www.youtube.com/watch?v=ydXx5OFlj6g
EDM electronics:
Понеже тук има една групичка от антиконспиролози, които отричат най-общо казано съществуването на Дийп Стейт, е добре да се запознаят с един световно известен руски учен Андрей Фурсов - социолог, футуролог, публицист, историк /знае цялата световна история не на молекулярно ниво, а на ниво прана, етер и оргон/, преподаватл в елитни американски и руски университети, не е политик, не е комунист, не е екстремист - просто голям учен, от когото си сверяват часовника много политолози и социолози, от време на време и аз моя, та ТОЙ ДА ВИ ГОВОРИ за най-общо казано конспирацията - има ли я или не.
Има издадени много книги, но аз гледам лекциите му за по-евтино. ;)
Най-общо казано от него по въпроса за Диип Стейт е, че такова общество има в действителност, но все още не е овладяло световната власт, прави обаче всичко възможно това да стане.
Ето една образователна лекция на тази тематика "50-те фамилии, които управляват света":
https://www.youtube.com/v/TPEx1vRgTSI
epwpixieq-1:
--- Цитат на: VITAN в Май 11, 2020, 08:13:12 am ---Прочетох ти свободното съчинение "по диагонал", но за да му отговоря подобаващо:
--- Край на цитат ---
Първото нещо в една дискусия е да се разбере гледната точка на опонента, и вие най-малко и това не разбирате, да не говорим изобщо за излагане на смислен контра аргумент.
--- Цитат на: VITAN в Май 11, 2020, 08:13:12 am ---Накратко:
1. Противоречиш на основателя на полит-икономията Адам Смит. Но къде е той, къде си ти?!
2. Ако капитализмът бил умрял началото на 20 век (или каквото там писа) - то от тогава до сега в САЩ и ЕС какво беше?
Комунизъм, социализъм, феодализъм, робовладелчество, родовоплеменен строй??
3. Руснаците са във валутен борд като нас. За да пуснат още рубли, трябва да изнесат на Запад стоки и суровини и от Запада да им нарисуват някакви хартийки. Трябваше на 22.04.2020 да има референдум, с който руското законодателство да се постави над международното, с което да почне национализацията на Руската Централна Банка (която е руска на думи), но коронобесието забави това.
--- Край на цитат ---
На първите два въпроса съм ви отговорил но като както четете по диагонал няма да разберете нищо, макар че виждайки какви небивалици пишете, даже и да не четете по диагонал (за ваше съжаление) не мисля че ще разберете нещата, най-вече понеже ви липсват основни разбирания.
На третия обаче ми кажете, щом като пишете "Руснаците са във валутен борд като нас", към коя основна международна валута е фиксирана рублата (предполагам че знаете че лева е към еврото), не е към еврото, не е към долара, не е към паунда или към швейцарския франк, коя е тази незнайна валута. Понеже ако не знаете валутния борд изисква фиксиране спрямо нещо, дали ще бъде друга плаваща валута или килограм злато или килограм сребро, трябва да има тази фиксираност иначе няма валутен борд. Или може би имате в предвид че рублата е фиксирана към рублата ;D и така съм напълно съгласен.
На третия обаче ми кажете, щтом като пишете "Руснаците са във валутен борд като нас", към коя основна междунаронда валута е фиксирана рублата (предполагам че знаете че лева е към еврото), не е към еврото, не е към долара, не е към паунда или към швейцарския франк, та кажете коя е тази незнайна валута? Понеже ако не знаете валутния борд изисква фиксиране спрямо нещо, дали ще бъде друга плаваща валута или килограм злато или килограм сребро, трябва да има тази фиксираност иначе няма валутен борд, или може би имате в предвид че рублата е фиксирана към рублата ;D и така съм напълно съгласен, но за ваше съжаление това не прави валутен борд.
xakep:
Холера, испански грип и чума и те са на конспиративна основа... Гледах някой беше пуснал по-рано едно видео за президента на Танзания - Магуфули. Ами информирайте се малко, излязал тоз ветеринар да ви разправя глупости (може би не са глупусти, но една малка част от целия пъзел) и всички съгласни... Информирайте СЕ!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия