Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
@epwpixieq-1 - намирам те за безнадежден на тема логика и разбиране на околният свят. Мотото ти е: светът е това, което аз мисля, че е. Да, ама не. Чети си, няма да се занимавам.
Национализация рубля — путь к свободе России, Автор: Стариков Николай
http://mk-lib.net/?target=showbook&genre=nonf_publicism&id=626
Бутон: Читать онлайн
Радико:
--- Цитат --- На третия обаче ми кажете, щом като пишете "Руснаците са във валутен борд като нас", към коя основна международна валута е фиксирана рублата
--- Край на цитат ---
Не очаквай отговор. Той Витан тази дебилистична глупост я пише поне за втори път. И аз му зададох същият въпрос, не успя да даде смислен отговор. Изглежда, че нещата са малко като във вица за Гарабед дето спечелил Волга от лотарията.
Та вярно е че Русия е във валутен борд но с някой мънички уточнения. Значи първо не Русия е във борд а руснаците. И второ не е точно "борд" ами е концлагер. Те със "борда" наричат огрсдата на лагера.
VITAN:
Много сте бдителни. Като кучета в концлагер.
Но няма да препрочитам пак книгата и да се ровя часове в интернет, защото до колкото се сещам процените се измениха.
Съжалявам, няма да ви подаря тоя труд.
Показах ви плевнята, търсете си вратата...
Темата приключена. Който иска да вярва, който не - да си прави гаргара...
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Май 12, 2020, 08:27:51 am ---И второ не е точно "борд" ами е концлагер.
--- Край на цитат ---
Радико, ходил ли си на Черноморието, Гърция, Турция, Кипър, Италия, Испания по курортите, островите, да видиш колко много концлагеристи има и колко имоти са накупили покрай крайбрежието? Не ми отговаряй, не си, ти си по гастарбайтлъка, не си по купона. :D
Аз съм виждал по тия места толкова "концлагеристи" и странно обитават най-скъпите хотели, каквито българопитека не може да си позволи, нищо че живее на супер свободната - колониална територия. :D
EDM electronics:
Дадох ви много поучително видео от университетски преподавател / и в САЩ вкл./ Андрей Фурсов на тема световна конспирация, човек изчел най-малко 2 тира с книги, а не да се е образовал от Интернет, като форумен хейтър, който си мисли, че като запоил два чарка на кръст на пробна платка и после я хвърлил в коша за нестанали неща, защото е неспособен до го докара до готово изделие - та така цял един живот :D и се е образовал по всички науки - от средствата за масова дезинформация, не разбрах дали някой оспорва авторитета му и дали знае по-малко от вас на тема ОТРИЧАНЕ на световната конспирация? ;D
Вие вероятно знаете повече от него, особено ония, които не знаят и руски и не разбират какво говори. :D
Нали искахте доказателства, докарах ви науката - това са съвкупност от доказателства. Фурсов не е Дейвид Айк.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия