Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (115/720) > >>

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 12, 2020, 01:12:53 pm ---Радико, ходил ли си на Черноморието, Гърция, Турция, Кипър, Италия, Испания по курортите, островите, да видиш колко много концлагеристи има и колко имоти са накупили покрай крайбрежието? Не ми отговаряй, не си, ти си по гастарбайтлъка, не си по купона.  :D

Аз съм виждал по тия места толкова "концлагеристи" и странно обитават най-скъпите хотели, каквито българопитека не може да си позволи, нищо че живее на супер свободната - колониална територия.

--- Край на цитат ---
Значи населението на Русия е 144 милиона. Това съвсем грубо прави 144 олигарси милиардери около тях 144000 приближени с много пари и околи 1400000 богаташи които ти можеш да видиш по въпросните курорти. Останалото са концлагеристи 140 милиона. Е има и няколко около два три милиона които са скъсали оглавника като мен. И с които съм имал възможност да контактувам и да си сверя часовника за сегашното положение. Е да ти кажа за тези хора с нищо не е по различно от преди. 140 милиона руснаци продължават да са социалистически крепостници.

П.П.
Във този форум освен Юлиян и Монтанар не се сещам за друг който да отрича световната конспирация.

krasias:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 12, 2020, 01:12:53 pm ---Аз съм виждал по тия места толкова "концлагеристи" и странно обитават най-скъпите хотели, каквито българопитека не може да си позволи, нищо че живее на супер свободната - колониална територия.  :D

--- Край на цитат ---
  EDM electronics, сега ако ми кажеш и тайното знаме на тези "концлагеристи" знаеш ли колко много неща ще се изяснят отведнъж и няма да има и нужда от коментари.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Май 12, 2020, 01:33:30 pm ---П.П.
Във този форум освен Юлиян и Монтанар не се сещам за друг който да отрича световната конспирация.
--- Край на цитат ---
1. Значи и ти мислиш, че има световна конспирация.
2. Съдя по доводите и аргументите ти я одобряваш.

EDM electronics:
Радико, голямо е противоречието в твърдението ти. Олигарси били един колко си, другите били социалистически концлагеристи!

Олигарси са станали от трупане на капитал, пък другите били още в социалистическия строй - чуваш ли се какви ги говориш?
Ако на най-дивашкия капитализъм му викаш социализъм...
А отделно там има и същия, като нашия колониализъм - Русия е страна, която не може да взема самостоятелни решения по всички въпроси. Тя не е суверенна страна.

VITAN:
Не знам какво точно ще има след казпитализмът, който познаваме, но определено ми прилича на електронен концлагер.

И там, както във всеки концлагер ще има кучета. Да охраняват.
Които ще бдят, за правилните ценности, вероизповедание, мироглед, приятели и врагове.
Ще има платени.
Още повече доброволни.
Верни на правилния курс към все по-светлото бъдеще, във все по-дълбоките тунели.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия