Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (116/720) > >>

EDM electronics:
Концлагер казвате?

WO-2020-060606

060606 или 666 ?
Каква е тази символика 666, съвсем случайна ли е тя, съвпадение ли е това - съвсем случайно, аз ли съм го писал нарочно, руснаците ли го туриха, като си има предвид какви изпълнения видяхме в откриването на тунела в Швейцария. Обадих се веднага на мои агенти  ;) в Швейцария, да ги питам. Те ми викат ДА, голям скандал имаше тук по телевизиите по повод сатанинското шоу. Едни викат браво, другите са възмущават.

WO-2020-060606 е патент на MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLCл
Собственика е Бил Гейц, пак той, кой друг.
Ами вижте за какво става въпрос, който знае английски да ни разкаже - нещо свързано с боди:
https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

Нали все доказателства търсите...

VITAN:
Световната Здравна Организация - Доналд Тръмп и спря многото милиони долари дотации,
що го финтирала с "пандемията".

Днес гледах видео, в което се казваше, че Бил Гейтс се явява един от най-големите спонсори
(ако не и най-големия вече) на т.н. Световната Здравна Организация.

Припомням, тия от СЗО ходили да шантажират батька Лукашенко в Белорусия, да не се цепи от колектива и да въвежда правоверна карантина.

Ksurnev:
Преди 2 месеца Сергей Михеев, руски политолог - (свалям му шапка, щото не бръсне никого) каза:
"Наступает ера мировога цифробесия"
А според мене - ПАНДЕМИЯ=ПАНТОМИМИЯ.
Превъртат се много Трилиони $, даже още три нули може да не стигнат.
Щом и Билли почна да говори за криптовалути - работата е на ЗЛЯ ВА.
А, и друго. Защо никой не показав сравнителна статистика по години назад за починали? Да не би да няма?
Сигурно и NSI.BG няма.

EDM electronics:
Ksurnev, не си разбрал напълно за какво иде реч в патента на Майкрософт, т.е. на Бил Гейц:

Да там има криптовалута, но тя се явява предлог към съществото - отчитане параметрите на тялото чрез имплантиране на чип, които ти носят криптовалута, ако са в определени норми. Аз не знам английски, но нашия колега полуамериканец може да попреведе. Доколкото разбирам, ако тоя чип отчита примерно, че има високо кръвно налягане, кисела среда, захар, много патогени, тогава носителя на вградения чип ще бъде приветсван с критопари, а ако всичко ти е наред, имаш показатели на спортист и младенец - това са негативни показатели и няма да има пари, за да може тоя човек да достигне нужните показатели. Само така Бил Гейц би могъл да реализира мечтата си, да намали населението, че издишвало по 5 т въглероден двуокис на калпак.

Патента е за имплантиране на чип!

Ksurnev:
EDM, няма как да знаеш какво знам. Аз не обичам да си чеша клавиатурата.
Пък и не коментирам никаде патента.
Очаквах да коментирате останалото, Билли е ясен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия