Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Ksurnev:
Забравих, извинете!
dmitarp:
Тази таблица не носи никаква информация. Тази година зимата беше много мека, грипът дойде късно и умиранията януари февруари със сигурност са по-малко от миналата години. Интересни ще бъдат данните от март и април тази година, но трябва внимателно да се сравнят, защото всяка година си има флуктуации по различни причини.
https://www.nsi.bg/bg/node/18121/
EDM electronics:
--- Цитат на: Ksurnev в Май 12, 2020, 07:43:55 pm ---EDM, няма как да знаеш какво знам. Аз не обичам да си чеша клавиатурата.
Пък и не коментирам никаде патента.
Очаквах да коментирате останалото, Билли е ясен.
--- Край на цитат ---
Очакваш да си чешем клавиатурите ли?
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Май 12, 2020, 01:42:52 pm ---1. Значи и ти мислиш, че има световна конспирация.
2. Съдя по доводите и аргументите ти я одобряваш.
--- Край на цитат ---
По добре не се опитвай да съдиш защото са ти прекалено малко годините натрупан опит за да съдиш постъпките и думите на такъв като мен. По стечение на обстоятелствата съм трупал личен жизнен опит 5 - 6 пъти повече време от теб. По полезно ще ти е ако мислиш повече дори и когато се опитваш да отхвърлиш нещо казано от мен. То това, че се опитваш да докажеш, че не съм прав въобще не е лошо дори и когато съм прав. Стига разбира се да анализираш малко повече казаното. Това важи не само за тебе.
Ksurnev:
EDM, не си от тях.
Доста хора го правят в този форум.
dmitarp
Излиза, че няма увеличение, даже е леко под. Защо тогава е тази олелия?
Каква е целта на занятието, защото има цел, да не казвам конспирация.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия