Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
--- Цитат на: Ksurnev в Май 12, 2020, 09:24:17 pm ---EDM, не си от тях.
Доста хора го правят в този форум.
dmitarp
Излиза, че няма увеличение, даже е леко под. Защо тогава е тази олелия?
Каква е целта на занятието, защото има цел, да не казвам конспирация.
--- Край на цитат ---
Не бих казал "има цел" мисля, че има множество цели. Нали знаеш:
Разни хора разни идеали. Някой от тия най отгоре реши да поразмъти малко водата и всички дето от опит знаят, че риба се лови в мътна вода наскачаха да не изтърват момента. И се получи цялата тая гротескна картина.
plcsoft:
добър ви вечер другари и другарки, господинчета и господарки! Как върви нищенето на световните конспиративни дела! ;D ;D
Влизам за малко че, трябва тялото да се наспи и утре да сме пак пълноценни роби. Та само да вметна една приказка която стигна до мен! А тя е че с тази пандемия тези властимащи дебили така уплашиха народа че, хората на който им е дошло времето да си идат от този свят не искат да мрат. Информацията ми е дадена от достоверен источник който и хал хабер си найн от конспиративните сплетни бъкащи от умовете на индустриализираните концлагерни кауни. :D :D
В събота ходих до един строителен магазин за да си поръчам материали и на опашката докато чаках се видяхме с един познат работещ като гробар в градският гробищен парк. И от дума на дума и от тема на тема така както си му е реда хвърлихме две с`тинки и на темата за пандемията. Та моят човек се беше закахърил че, от месец два нямал работа и можело да остане без препитание защото като няма работа няма и заплати. И дословно думите му бяха. "тези кауни така изпонаплашиха бабетата и дедетата че, вече не щат и да мрат. От два месеца сме погребали всичко на всичко 10 човека а миналата година по това време всеки божи ден копаехме по два гроба" Така че, бате ви Били Гейца може да си мъдри колкото си иска патента ама да не стане така че вместо да ни избоде очите да вземе да ни изпише веждите. Щото виждате на какво е способна човешката воля, особенно когато човек е претиснат до стената и му треперят потурите за секундата живот.... тъй че, оставете лудият да се налудува, така сам ще си е виновен като си строши главата, а вие конспиративо откриватели бъдете мъдри и не се драпаите за щяло и не щяло под синята пелена на майката Земя. Лека ви вечер от мен и не му берете кахъра на бате ви Гейц! И неговите дни са преброени..........като на всички нас!!!
VITAN:
Добра ти вечер plcsoft,
--- Цитат на: plcsoft в Май 12, 2020, 09:48:48 pm ---..."тези кауни така изпонаплашиха бабетата и дедетата че, вече не щат и да мрат. От два месеца сме погребали всичко на всичко 10 човека а миналата година по това време всеки божи ден копаехме по два гроба"....
--- Край на цитат ---
Не е от страх.
Поликлиниките и болниците празни.
В миналото в Израел е имало няколко месеца стачка на лекарите. Стачка и толкоз!
И какъв мислете "кауни" е бил ефекта :D
Смъртността паднала със... 50% !
А защо ли?! 8)
dmitarp:
Като сме тръгнали да нищим конспирациите да добавя и аз една, извода е че докторите и болниците уморяват хората по ефективно от колкото корона вирус. Два месеца без медицинска помощ и веднага смъртността намалява.
p.s. Vitan не бях прочел твоят пост, но смисъла е един и същ
Радико:
Значи оказва се, че горе долу половината от случаите на KOVID в България боли от една малко по различна мутация KOVID 150 €
Във някои райони известна също и като KOVID 300 Лв.
П. П.
А забравих имало и няколко мого редки случая на починали от KOVID със придружаващо заболяване "тежка черепно мозъчна травма"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия