Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
На Бил Гей ваксините са най-добри, американско качество ;), не се нуждаят от тестове, слагаш и почват да ти се влачат и двата крака, докато спре да се огъва и гръбначния стълб и почнеш да заекваш, до пълно изгубване на говора. ;D Ако все пак се размине човек с това, на жените им изсъхва матката и им пораства брада.
Оставете ги тия руски ваксини, те руснаците една кола не могат да направят, вечно пияни, ваксини взели да правят, друго си е американската ваксина - гаранция за качество, като Ф-35. :D
mind:
Церемония на олимпийските игри в Лондон 2012 г. Гледайте внимателно! :D
https://www.youtube.com/v/5krD8zJ6-bY&feature=emb_logo
svetlio760:
Накрая ще се окаже, че от 5 жи, ваксините, вируса и карантината реални са само страховете, които вкараха в хората. Айде да не спазвам карантината и да ме глобят, да видим как ще ми земат тези 5 000 лева?! И айде да ги видя как ще ме ваксинират ако не дам... И на края, как ще направят отровна ваксина при такава силна аларма отвсякъде? Какво означава задължителна ваксинация? Поне две трети от всички хора ще откажат. Какво ще им направят? Колко концлагера като Ловеч им трябват? Не че не могат, ама не сме комунизъм!
filchef:
--- Цитат на: svetlio760 в Май 31, 2020, 12:07:22 am ---Какво означава задължителна ваксинация? Поне две трети от всички хора ще откажат. Какво ще им направят? Колко концлагера като Ловеч им трябват? Не че не могат, ама не сме комунизъм!
--- Край на цитат ---
Те толкова ги наплашиха хората с тоя вирус, не им трябва задължителна ваксинация - само да пуснат ваксина и на дълги опашки хората ще чакат да си я платят за себе си и за поколението - не гледай себе си мен или други по информирани които четат - масата се информира от БНТ,БНР,битиви,нова и други медии под контрола на управляващите.
Ksurnev:
Няма медия, която да не лансира "социална дистанция", ами каде остана физическата, то реално тя пази.
И какво значение има набитата в главите на хората "социална дистанция".
Това се прави заради отчуждението между хората, което е необходимо на някого, и то много.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия