Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
PyroVeso:
- От какво е починал този пациент?
- От Covid-19!
- А какви са тези 4 огнестрелни рани в гърдите?
- Съпътстващо заболяване...
GMG:
Сега освен Меркурий ами и Венера била в някакъв си дом и тя ретроградна.... бах маа му, кат малък що ги нямаше тез нива на "обратни импулси", ами си ядяхме чесъна откъснат от градинката и зимата ни се зачервяваха бузките от бягането по пързалката със шейните?
За мен е ясно, че някой кравар иска да Ви вземе козичката която малко дава, но да завладее пасището ѝ, понеже сина му са разболял от онкоболна болест и трябва да рециклира състоянието...
Добре, всички сме хора, но не трябва така да подхождаме - да избиеш няколко човека за да предпочетеш само себе си или другарите - това е садистично и неумело занятие което се връща като бумеранг, това е пак чуждица привзета от австралийските туземци които сега на тяхно място Мелбърн е спокойно място и както в америка англоговорящите направиха уж революция с местното население.... ние така сме от векове - не казвам всичко което знам, но и не виждам смисъл, още от фараонско време нещата вървят към.....
Така, че някои работи са ясни, просто Живота е един синус и трябва само да го надграждаме, а не да го кривим. ;)
Кривия сигнал избушва транзистора. ;D
EDM electronics:
Развитие по темата: :D
https://www.youtube.com/v/-91_yiXLRBk
tranteev:
--- Цитат на: tobo1 в Юни 12, 2020, 07:58:57 am ---tranteev, ако си подчиняваш живота на "техните" правила, ще бъдеш един от добитъците им. Живей си твоя живот, а не "техния" и ще забелижиш, че все по-малко ще те вълнуват.
--- Край на цитат ---
да така е, никога не съм се подчинявал на подобни сценарии, просто дразни когато се опитват да те принудят да носиш лигавник или каквито и де други правила да спазваш.
живея моя - не слагам лигавник...
juliang:
--- Цитат на: tranteev в Юни 12, 2020, 07:30:56 pm --- да така е, никога не съм се подчинявал на подобни сценарии, просто дразни когато се опитват да те принудят да носиш лигавник или каквито и де други правила да спазваш.
живея моя - не слагам лигавник...
--- Край на цитат ---
Ми влезни в насрещното на магистралата кат си такъв ербап - как така някой ще ти казва къде да си караш колата...
Писнало ми е от селяндури, дето "само за малко" спират колите си където си искат. Писнало ми някой да реши че може да си гледа 10 бездомни котки във входа. Писнало ми е някой да си оставя строителните отпадъци в коридора на мазето. Писнало ми е да си изхвърлят старите гуми от москвича или гардероба до контейнерите за боклук. Писнало ми е някой да си изкара кучето което да се изсере в пясъчника на децата в градинката.
Когато си сам - ако щеш дрискай в средата на хола. Обаче когато влезнеш в помещение в което влизат и други хора - бъди така добър да спазваш някакви правила.
Ти не щеш да досиш маска. А що ти е неприятно като в автобуса се намърда някой некъпан с години клошар, който си обърсва сополите от носа с ръка, и после със същата тая ръка се хване за дръжките на автобуса? Ще седнеш ли на стола, от който той току-що е станал? Е, малко се е бил изпуснал в гащите преди да седне ма ... к'ъв си ти че ще му казваш как да живее?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия