Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (136/721) > >>

GMG:
Улиане, винаги съм те харесвал  ;D

Ksurnev:
23, 24, 25 май. Мюсюлманите празнуват Рамазан Байрам.
25+14=39 демек 8 юни, инкубационен период.
Всички плещят за социална дистанция, на вируса му пука само от физическата.
Кв'о стана с'я?
Щабааааа.... >:(

filchef:

tranteev:

--- Цитат на: juliang в Юни 13, 2020, 09:55:13 am ---Ми влезни в насрещното на магистралата кат си такъв ербап - как така някой ще ти казва къде да си караш колата...

Писнало ми е от селяндури, дето "само за малко" спират колите си където си искат. Писнало ми някой да реши че може да си гледа 10 бездомни котки във входа. Писнало ми е някой да си оставя строителните отпадъци в коридора на мазето. Писнало ми е да си изхвърлят старите гуми от москвича или гардероба до контейнерите за боклук. Писнало ми е някой да си изкара кучето което да се изсере в пясъчника на децата в градинката.

Когато си сам - ако щеш дрискай в средата на хола. Обаче когато влезнеш в помещение в което влизат и други хора - бъди така добър да спазваш някакви правила.
Ти не щеш да досиш маска. А що ти е неприятно като в автобуса се намърда някой некъпан с години клошар, който си обърсва сополите от носа с ръка, и после със същата тая ръка се хване за дръжките на автобуса? Ще седнеш ли на стола, от който той току-що е станал? Е, малко се е бил изпуснал в гащите преди да седне ма ... к'ъв си ти че ще му казваш как да живее?

--- Край на цитат ---
Сравнението ти не е подходящо.
И аз мразя, когато не се спазват общо приетите правила.
Просто мразя да ми се налагат нови малоумни такива, е не съм и няма да ги спазвам..

Я ми кажи защо слонът се плаши от мишки?

nasko:
ВОЗ неожиданно заявил, что пандемии коронавируса... НЕТ
https://cont.ws/@laradn/1700480

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия