Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
dmitarp:
Малко информация за свинския грип. Тук има и една интересна диета, която я препоръчително да се спазва.
В тази статия се казва, че ежегодно в България се правят 60000 хоспитализации поради грип. В момента имаме 30 хоспитализации при около 200 сигурно заразени.
EDM electronics:
Яко ви е подгонило само едното крило на конспирологията, а те са много.
Ако Китай се е избъзикал с цели свят, както на вас ви се иска, то бау гу у простия свят. :D
Комунистически - диктаторски Китай успя да направи така, че целия "демократичен" запад, барабар със световния колонизатор затварят кепенците и чакат икономическата смърт сама да ги покоси. :D
Представяте ли си каква логика?
Звучи ми, като, както един наш колега се изказа за последно: хайдутите били най-обикновени разбойници, дето хвърляли камъни и обирали камиони и каруци. Нямало повсеместно клане в България,само леко клъцване тук-таме, нямало Априлско въстание и Баташко клане.
Ти да видиш каква логика....
EDM electronics:
Ако Китай е имал за цел да излъже света, за да го вкара в паника и да изостане икономически, представяте ли си какви тъпанари живеят на запад, че да не могат да се усетят от статистиката на обичайната заболеваемост, която да не показва разлики в тая заболеваемост и смъртни случаи?
Всеки ден в Италия умират средно по 600 човека само в една малка област, не в Цяла Италия и само от това заболяване, причинено от вируса. Не да си измисляте куп предположения, кое от кое по-абсурдно. Въпросът е, защо в Италия умират толкова много, а в Германия не? Ето ви повод за размисъл. ;)
Толкова ли са тъпи, че да не разберат такава наивна лъжа?
Чудя се само къде ровите на места, където вероятността би била най-малка, а да не кажа невъзможна.
Аз мисля, че не само са усеща откъде е произхода на тази пандемия, ами то има и данни в службите за сигурност, но за момента се мълчи. И нашия бай Ганьо има данни, че тоя вирус върлува от преди 2 г., не е от оня месец, но как да съобщят по колониалните медии за какво иде реч.
Ето, давам ви жокер, търсете из Интернет.
Радико:
EDM
Отговора е много прост за Италия и Германия. Просто в Италия заболелите са много много повече. Данните са за ДОКАЗАНО заболели а за да го докажеш трябва да го тестваш
Никой не споменава за броя на направените тестове. Освен Германия де а в германия се тества повсеместно и се получава, че в Италия се рахождаха до скоро хиляди заразени които нито са разбрали че са болни нито някога ще разберат.
П.П. Иначе за произхода на вируса мисля, че работата е ясна въпреки, че никога от никого няма да бъдат признати. За официални лица говоря де.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 23, 2020, 11:50:10 am ---Всеки ден в Италия умират средно по 600 човека само в една малка област, не в Цяла Италия и само от това заболяване, причинено от вируса. Не да си измисляте куп предположения, кое от кое по-абсурдно. Въпросът е, защо в Италия умират толкова много, а в Германия не? Ето ви повод за размисъл. ;)
--- Край на цитат ---
Не. тези цифри са за цяла Италия.
https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200322-sitrep-62-covid-19.pdf?sfvrsn=f7764c46_2
Ако ти се рови - тук има статистика ден по ден: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/situation-reports/
Или и сайта на Световната здравна организация не е достоверен?
--- Цитат на: EDM electronics в Март 23, 2020, 11:50:10 am ---Аз мисля, че не само са усеща откъде е произхода на тази пандемия, ами то има и данни в службите за сигурност, но за момента се мълчи.
--- Край на цитат ---
Вируса дойде именно от нашите напъни да се борим с такива като него. Имаш организъм, който мутира за дни. Имаш трилони миларди организъма пръснато по целия свят. Измисляш лекарство, което убива примерно 90% от него. Останалите 10% не умират, просто щото са "дефектни" и това не им действа. За месец пак са хиляди милиарди. И всичките са наследници на тези, които са имунизирани срещу даденото лекарство. След месец отново изтребваш 80% от тях с ново лекарство. Тези които оцелеят вече са имунизирани и срещу старото, и срещу новото лекарство.
И тая игра продължава с десетилетия.
Играем срещу природата, която има милиарди и милиарди вируса (практически неограничен брой), мутации в рамките на дни и безброй опита да повтори "играта". И изобщо не й пука, че 80 или 90% от "жителите" й - микроби ще умрат. Останалите 10% ще са неуязвими.
Е точно това се случи - избивайки "некачествените" вируси ние сами си отгледахме супервирус.
Реално това сега не е супервирус, най-обикновен вирус си е, но е въпрос на време това което описвам да се случи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия