Бях писал по-нагоре в темата, как аз и жена ми се излекувахме в къщи от корона вируса. За себе си съм сигурен, че го ликвидирах още , когато беше в носоглътката ми, чрез инхалациите, които си правех по 3 пъти на ден с отвара от смрадлика и лайка с много гореща вода първите 4-5 дена. Не мисля, че билките, са го ликвидирали, а високата температура на парата, която дишах, беше болезнено, страшна кашлица имах, но не се отказах. При температура 95 градуса, при толкова завира водата в Мадрид, че сме високо на 650 метра над морското равнище, свалях тенджерата от котлона, чаках минута две и започвах.
Още януари месец ми попадна една руска статия и там беше обяснено, че вируса е изкуствен, което няма никакво съмнение, че може да се ликвидира със спирт, но поне 70 градуса, че умира при температура 55 градуса, че е създаден от два вируса, на змия и прилеп и съдържа 4 белтъка „подложки“ на СПИН. После попаднах на друга статия от индииски учени, чиито изследвания бяха почти идентични с руските.
Понеже не съм първа младост, а съм и чужденец и ми беше ясно, че трябва да се спасяваме сами с жена ми. Поне две седмици преди да се разболея всяка вечер, когато се прибирах от работа се гаргарех с домашна ракия по една глътка профилактично и пак се разболях. Така, че ракията не помага, трябва да е много силна, скоросмъртница, поне 70 градуса.
Сега тук в Испания отчитат, като грешка интубирането и обдишването с кислород. След много аутопсии на починали хора лекарите стигнали до извода, че кръвта в капилярите зад менбраната на алвеолите в белия дроб, се съсирва и се прекъсва пътя на кислорода до органите на тялото, което обезсмисля обдишването с кислород. Затова измряха хиляди хора, особено в Италия и Испания от началото на епидемията. Друго важно нещо което се коментира тук, е че вируса съществува в Испания от април миналата година. Още тогава е имало смъртни случай от „скоротечна пневмония“.
За бързите тестове, каквито правят и в България и отчитат по 150 болни на ден се оказа, че дават грешни резултати и реагират на антителата, ако си преболедувал. От първа ръка, жена ми беше болна 3- и 4- та седмица на март и миналата седмица и направиха бърз тест и се оказа положителен. Веднага след това и направиха PCR тест и той показа, че не е болна. Обаче сега ние ще си направим и двамата кръвен тест за антитела в частна клиника, което е по 100 евро на човек, за да имаме някакъв документ, че не можем да се заразим и да заразим някой друг. Така, че тези мошенници от ЩАБА яко ви хвърлят на черешата с тези цифри, които вадят за заболелите в България. Така ще бъде, докато Бойко си изкара мандата, а докога ще го търпите, вие си знаете. Вирус, че има, има, но той не е толкова страшен, колкото ви го описват и ви психират, за да ви мачкат, както си искат. При правилното лечение преминава, като малко по-тежък грип, даже при някой индивиди преминава и без симптоми. Зависи от човека, от организма, от кръвната група и от други фактори.
В нашия блок на втория етаж имаше една възрастна двойка, които починаха и двамата, лека им пръст, но чак сега разбрахме. Оказа се, че сме били болни по едно и също време. Те бяха на 90 бабата и 93 гоини дядото, но много жизнени по цял ден щъкаха нагоре, надолу. Усъмнихме се, когато видяхме, че цветята на терасата им, са изсъхнали, после разбрахме.
Все пак пазете се доколкото можете и не се психираите. Каквото е писано, това е.....