Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (150/721) > >>

VITAN:
На чужд гръб и 100 тояги са малко.

И какво не разбра, че тази нишка не е за космос?!

Радико:

--- Цитат --- VITAN, руснаците направиха показно на света как се прави ваксина, технология за която богатия запад не е чувал. Аз лично не съм по ваксините, но имам доверие на руското. Който иска да си тури на Бил Гейц, да му свети лампата в главата цял живот.  :D 
--- Край на цитат ---
Точно това е целта да се мисли. Щом е руско може да му се има доверие.
Забравяте обаче простичкият факт, че над Тръмп и над Путин стоят едни и същи господари. Особено когато става дума за такива неща като повсеместна ваксина. Не и на руснаците не им вярвам. Това е инструмент за нещо друго. Не знам за какво, но не е за добро.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Август 20, 2020, 09:59:22 pm ---...Особено когато става дума за такива неща като повсеместна ваксина....
--- Край на цитат ---
+

--- Цитат на: VITAN в Август 20, 2020, 11:21:16 am ---Напоследък все повече се убеждавам, че всеки русофоб е недебил. Нещо откачено, самоизмислящо си удобни нему факти.
--- Край на цитат ---

Радико:

--- Цитат --- Напоследък все повече се убеждавам, че всеки русофоб е НЕдебил.   
--- Край на цитат ---
Чисто логически погледнато това изказване ме кара да заключа, че всеки НЕрусофоб трябва да е НЕНЕдебил. И понеже двете не в българския език означават Да, то излиза "Да, дебил"
Нямах такова мнение по въпроса, но щом Витан настоява ще трябва да си ревизирам възгледите.

EDM electronics:
Колеги, може ли някой да ми обясни това необяснимо явление, как така руската ваксина не била достатъчно изпитана и те лошите раши я пуснали преждевременно, само и само да изпреварят запада, да му натрият носа дет се вика, а от край време чета и днес също, че: "Макрон: Скоро можем да имаме ваксина за К-19!".

https://blitz.bg/svyat/makron-skoro-mozhem-da-imame-vaksina-za-k-19_news765169.html

Сега, дали един месец по-рано или по-късно, все тая. Да не би времето във Франция да тече два-три пъти по-бързо от Русия?
Аз по аналогия си мисля, че щом руската ваксина можела да е твърде опасна, макар и по технология която Франция не е чувала - няма грам материал от коронавируса, а от аденовирус, който не може да се размножава в човешкия организъм, нещо като ашлама  ;), то и френската май ще да е опасна, а?
Ами утре като излезе английската и американската, ми те със сигурност няма да са опасни щото ще са минали голям срок на изпитание, а?

:D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия