Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (153/721) > >>

Радико:
Прав си Витане, както винаги.
Само да добавя:
Оксфордският университет не може да си позволи да ползва човешки аденовирус  поради липса на доброволци за това развъждат маймунски във телата на маймуни. Руснаците имат това предимство, че не им е проблем да си намерят доброволци. Предполагам все още имат достатъчно местности подобни на Гулаг в които бъка от "доброволци"

VITAN:
Мда ве, от най-известните доброволци:

- Дъщерята на Путин.
- Военният министър Шойгу. Нали лабораториите са военни, трябва да знае какви ги вършат подчинените му.

А за шебеците, маймунски вируси, иначе ще даде засечка "джепането".

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Септември 13, 2020, 04:26:30 pm ---Мда ве, от най-известните доброволци:

- Дъщерята на Путин.
- Военният министър Шойгу. Нали лабораториите са военни, трябва да знае какви ги вършат подчинените му.

А за шебеците, маймунски вируси, иначе ще даде засечка "джепането".

--- Край на цитат ---
Не Витане не говоря за доброволци за тестването на ваксината. Говоря за доброволци които да произведат в телата си въпросния вирус които се използва във ваксината. Защото вирусите за разлика от бактериите не растат в хранителен разтвор. На тях им трябват живи организми. И за индустриално производство на ваксина на базата на човешки вирус трябват индустриално количество живи инкубатори на вируси. И къде ги има???  Аз знам само едно такова място:
Гулаг.

VITAN:
Момко, това че си неграмотен не е проблем.
Проблема е, че всеки русофоб си вярва на всичките гупости, които роди болната му фантазия.....

Няма да те оборвам научно, пък и не ми е специалност. Ще те светна, как най-лесно в домашни условия да си отгледаш всякакъв вирус.
Вземаш най-голямата възможна жива клетка - кокоше (или щраусово  8) яйце).
Яко спирт дезинфекция, пробиваш дупчица отгоре, инжектираш вируса, удряш на дупката едно тиксо и в термостат на определена температура...

За дебили и недебили: Гулаг няма много отдавна.

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Септември 13, 2020, 06:00:00 pm ---Момко, това че си неграмотен не е проблем.
Проблема е, че всеки русофоб си вярва на всичките гупости, които роди болната му фантазия.....

Няма да те оборвам научно, пък и не ми е специалност. Ще те светна, как най-лесно в домашни условия да си отгледаш всякакъв вирус.
Вземаш най-голямата възможна жива клетка - кокоше (или щраусово  8) яйце).
Яко спирт дезинфекция, пробиваш дупчица отгоре, инжектираш вируса, удряш на дупката едно тиксо и в термостат на определена температура...

За дебили и недебили: Гулаг няма много отдавна.

--- Край на цитат ---
Майко мила, не знаех че е толко лесно.
Добре, че и тия от ДАЕШ не знаят, иначе да да ни затрили вече със биологично оръжие. Виж кажи на някой от модераторите да ти изтрие веднага поста, че не се знае кой чете в тоя форум. Ше земат да ни изпоразболеят тия гадове със вируси щом е толкова лесно. Море добре, че това са пълни глупости.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия