Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Септември 13, 2020, 05:48:18 pm ---И за индустриално производство на ваксина на базата на човешки вирус трябват индустриално количество живи инкубатори на вируси. И къде ги има??? Аз знам само едно такова място:
Гулаг.
--- Край на цитат ---
Е гати "компетентния" отговор. :D
А в тоя Гулаг дали не са имали по-голям шанс за оцеляване от атомните бомби над Хирошима, Нагазаки и бомбите в София 43-44 г.? Как да имат колониалните ти господари среда за развъждане на вируси, като те масово са си изтребили материала?
Това в кръга: "Каквото повикало, такова се обадило" ;)
А сега по същество за руската ваксина
Аденовирусът го ползват, като матрица за създаване на синтетичен фрагмент от вируса - не знам как точно се нарича, защото не съм вирусолог. Т.е. в руската ваксина няма нищо от естествен произход, всичко е синтетика, т.е. няма как случайно във ваксината да попадне жив вирус или чисто хипотетично, ако някой умишлено е турил /примерно като отравянето на Неавални, поръчано от запад/, то ще е аденовирус, който си живее в симбиоза често в здравия човек и разболява само нездравия.
И второ, за твое съжаление, колкото и да ти е неприятно - Русия пуска и 2-ра ваксина на друг принцип. Въобще руските ваксини са като новите им ракетни двигатели - една генерация напред от запада. ;D
Умното си е умно, трудно се оборва и отрича. :D
Радико:
А ето предполагам още един фен който ще си сложи някоя от първите пристигнали в България руски ваксини.
Ще очаквам с интерес ефекта.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Септември 13, 2020, 09:21:41 pm ---А ето предполагам още един фен който ще си сложи някоя от първите пристигнали в България руски ваксини.
Ще очаквам с интерес ефекта.
--- Край на цитат ---
Радико, ако имах нужда да, щях да си поставя руска, а не Бил Гейова ваксина - ти си за неговата ваксина, да ти се надърви косата от нея. :D
Аз съм спортувал през целия си живот и сега продължавам поне 4 дни в седмицата. Не пия, не пуша и нямам нужда не от ваксини, а дори от хапчета.
Къде ме цаниш за ваксини?
Никога не съм си поставял ваксина, освен тия в детските години - задължителните.
Но за хора с хронични проблеми и аланкат здраве е препоръчително според мен.
Мой приятел и колега почина от коронавирус още в началото на януари, когато не беше разтръбено.
EDM electronics:
Дядо Радико, още една неприятна новина за теб:
Ти като чуеш руско или Русия и два боя скачаш, също като мен, аз като чуя "колониален господар" и демократ същевременно - две противоположни и взаимоизключващи се понятия.
Когато заразиха Африка с ебола, колониалистите изпробваха ново биологично оръжие, което да използват евентуално срещу непокорния и силен роб - Русия, те, руснаците създадоха ваксина срещу ебола за съвсем кратки срокове. На същия принцип създадоха и ваксината срещу коронавируса.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 13, 2020, 09:46:52 pm ---...Русия, те, руснаците създадоха ваксина срещу ебола за съвсем кратки срокове. На същия принцип създадоха и ваксината срещу коронавируса.
--- Край на цитат ---
Кога е създаена руската ваксина за Ебола? Януари 2016: https://www.bbc.com/russian/russia/2016/01/160115_russia_ebola_vaccine
или февруари 2019: https://ria.ru/20190201/1550237177.html
Щото явно и самите руснаци не са на ясно... И какво ми гарантира и че с ваксината за коронавируса работата не е същата?
Става въпрос за 2 статии с разлика в датите от 3 години, не от 3 дена или дори 3 месеца...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия