Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
tobo1:
--- Цитат на: juliang в Септември 19, 2020, 06:21:37 pm ---... във вска община, във всяка държавна администрация поне 1/3 са служители на ДС. Включително и в училищата, и в болниците... Ами не е така -
...
--- Край на цитат ---
Абсолютно точно така е, даже е по-зле.
Каза го министър Румен Петков - че държавата може да остане без административен капацитет, ако отсранят ДС служителите (замисли се върху неговите думи, не моите).
Интересно ми е - ти очакваш да се афишират или какво?
Най- скорошен пример, при кого се скри Бошков - при резидента на руснаците в Гърция, кой го лансира, кой му осигуряваше поле за действие и защита, имащ ли им имената, бюджета, списъците им - несериозно е да го мислиш. Това е мрежа с конспиративни методи, нима не помниш един "кръг" събиращи се в някъв ресторант - те с какъв бюджет и личен състав бяха ?.
EDM electronics:
Аз ще ви кажа къде се крият тия от ДС ;) :
Изнесли са се по форуми и ги превзеха, като масон английска църква, и се правят на техничари, че лепят платки и прочие, а всъщност блъфират, нищо не разбират от техника и са членове на КГБ и младежите на РЕМС - щатни сътрудници са на ГРУ със заплата от 5 цифрено число ;).
Тез мискини само чакат някой да открие СЕ и са го издали на Путин и той идва с епруветките с новичока, после да го спасяват гермаците, ей тогава могат да му дадат Нобелова награда за МИР! ;D
Питайте Радико, той пострада от такъв форумен мискин-кАмунист-кАгебист, фалира му гаража с авторесвиза. :D
VITAN:
И за да бъде картината на дебилизма пълна, ще вметна, че създателите на Новичок-а са много обидени на сегашните медии.
Новичок се е създавал, като алтернатива на ядреното оръжие.
За изпитанията му танков полигон не е стигал,
та са ходили из пустините на Казахстан...
Радико:
--- Цитат --- жена ми от 10 години работи в общински и държавни структури, и не е срещала такова животно...
--- Край на цитат ---
Срещала ги е ама трябва и да ги разпознае.
Ако очакваш това да стане по банджа с надпис "ДС" на него.... Няма как да стане.
EDM electronics:
Те разправят и, че извънземните били сред нас, приемали човешки образ, сливали се с хората, заемали високи държавни и административни постове, ама как да ги разпознаем? :D
Тия от ДС много ми приличат на извънземните, крият се и тайно вършат пъклените си дела, слагат прът в колелото на евроинтеграцията и евроатлантическите ценности. Сигурно комуникират с жестове и символи, като всяко тайно общество. :D
Как да ги разпознаем колеги, сериозно? :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия