tobo, ти защитаваш мнението че ДС отглежда долни мъстии, че половината от държавната администрация са служители на ДС, че из всички държавни и общински служби има служители на ДС "без баджове", че Божков са го скрили ДС... изобщо за всички нередности на държавата е виновна ДС.
Аз ти заявявам, че познавам мнооого повече бивши служители от ДС отколкото ти. Настоящи не познавам, щото ... ми щото няма такава структура. Тези които познавам или са щастливи пенсионери, или имат собствен бизнес в конкуретни браншове, където е много трудно да ползваш някакви връзки. Е... има и няколко починали, но това е живота...
Та, тези хора имат познанства. Имат точно толкова здрави връзки с бивши колеги, колкото имат служителите от МВР или военните - връзки, които не служилите в такива структури трудно ще разберат. Можеш да ги приемеш като връките в мафиотските кланове. Но връзките и познанствата не са незаконни. Това че бивш колега ще ти протегне ръка независимо какво ще му коства това на него - също.
Защо хилавата ни прокуратура не може 1 година да напише смислено искане за депортиране на Божков от ОАЕ? Защо Цветан Василев не могат да го приберат от Сърбия? А, да ... прокуратурата и съда в ОАЕ и Сърбия е съставен също от служители на ДС.... или от педали...
И нащия съд - и той...
Ей с'я слушам новините и к'во да чуя - Д. Машева вече е зам.гл. прокурор... А със съпруга й Ал. Машев сме служили в едно поделение като войници, а след казармата сме се срещали нееднократно на по бира... А познай дали пък ако не дай си боже ми се наложи няма да звънна на Сашо? К'во връзка има ДС с това, че съм служил с него още преди той да знае че ще се жени, или каква ще стане жена му?
А с'я си представи какви познанства имат Цв. Василев или Божков... с кой са си пили бирата и дали няма да потърсят услуга от някой от тях?
Аз ще ви кажа къде се крият тия от ДС :
Изнесли са се по форуми и ги превзеха, като масон английска църква, и се правят на техничари, че лепят платки и прочие, а всъщност блъфират, нищо не разбират от техника и са членове на КГБ и младежите на РЕМС - щатни сътрудници са на ГРУ със заплата от 5 цифрено число .
Само за последното със заплатата не си прав