Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (166/721) > >>

VITAN:
Предното видео е много поучително...

Русия вече има 3 ваксини за т'аа гадъ:
- Класическа с претрепани вируси.
- С носител на код в/у пептиди/белтъци.
- По нова технология с носител скопен аденовирус с носител на код коронавирусен.

Науката до сега в природата не е намерила Covid-19.
Изобщо.
От думата съвсем!

Напомням, Световната Банка ще се бори с това до 2025-та.

Да дишаме вече тряба да си плащаме (през маска) - това и не съм си го представял.
Вече и на улицата!!!
А на операционната маса хирурзите, ако използват маски - статистикана неумолимо казва - % възпаления след това са малко по-големи.
Вероятно иде от това, че с маска хирурзите са по-склонни да си говорят...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 21, 2020, 10:30:39 pm ---Русия вече има 3 ваксини за т'аа гадъ:
- Класическа с претрепани вируси.
- С носител на код в/у пептиди/белтъци.
- По нова технология с носител скопен аденовирус с носител на код коронавирусен.

--- Край на цитат ---
... и затова е на 3-то място по брой заразени в света... добре де... на 4-то... а е едва 9-та по брой на населението.

--- Цитат на: VITAN в Октомври 21, 2020, 10:30:39 pm ---Науката до сега в природата не е намерила Covid-19.
Изобщо.
От думата съвсем!

--- Край на цитат ---
Малко трудно се взима секрет от прилепите, а и в момента все си мисля че точно тия учени имат много по-важна работа от това да изследват всички животни за наличе на вируса.

--- Цитат на: VITAN в Октомври 21, 2020, 10:30:39 pm ---Да дишаме вече тряба да си плащаме (през маска) - това и не съм си го представял.
Вече и на улицата!!!

--- Край на цитат ---
Можеш да ползваш шал, дори стара партенка се приема. Въпрос на избор. Как беше вица... "Въпрос на вкус - казало кучето и ... " :)

dmitarp:
Vitan, и онази ваксина с конска доза антигени ли броиш?

juliang, ти като разбирач по конспиративните теории да те питам нещо, двама известни и популярни лекари в България явно твърдят, че този вирус е "пипнат", та се чудя дали те са жертва на конспирациите, или нещо има липсва на тези хора та си ги измслят тези конспирации. А и не разбрах кой стои на върха на тези конспирации.

EDM electronics:
За мен този вирус е обгърнат в мистерия. Има го, не е измислица, смъртоносен е и това е вярно, но че има и конспирация - това също е видно. Тези ПСР-тестове се оказа, че могат да дадат положителен резултат, а да няма вирус или вируса да е друг от семейство корона и това обяснява, защо повечето хора нямат симптоми - ами те въобще или нямат вирус или има и друго, не знам още какво. Те, лекарите са в неведение.

Но има и стремеж да се получават и съобщават по-голям брой заболели с някаква цел.
Ако се сравни статистиката /световната/ на починалите се вижда, че спрямо други години няма увеличения, като се има предвид грипа и пневмониите, които така или иначе си ги има и взимат най-много жертви. Има стремеж всеки починал от нещо да го запишат първо беше от КОВИД, сега И с КОВИД.

Според мен истината е по средата. Вирус има, но НЯКОЙ е яхнал вълната на вируса и е решил да направи я пари, я да постигне някакви геополитически глобални цели.

Аtos:
Естествено, че го има вируса, това е най-обикновен грипен вирус!
Дали е смъртоносен? Не, разбира се!
Няма в света случай на здрав (преди заразяването) човек, който да е починал от този вирус!
Това, че някой решил в световен план да проследи разпространението му, да го обяви и да раздуха нещата е най-голямата интрига в глобален мащаб!
Представете си ако се проследи в същия мащаб една обикновена "хрема"? Тя е адски заразна и по-лесна за разпространение. Дори и тя може да предизвика усложнения при хора със сериозни хронични заболявания, някои от които да доведат до...летален изход!

Въпросът е, че изчезнаха всички останали грипове - къде се скриха?
Никой никъде не публикува статистика от общата смъртност за никоя страна!!! Тези данни също се крият, защото статистиката е железен показател - няма ли нарастване на общата смъртност спрямо други години, всичко е добре организиран блъф, просто е!
Направо не мога да повярвам колко е затъпял народът и каква масова наивност цари навсякъде??? Но...нали са казали "по телевизора"...ужассссс...
За мен и тази тема е пълен абсурд - мерки против корона вирус? Ами "маайте" чесън, пийте витамини (основно "С") и...това е всичко!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия