Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (18/712) > >>

Радико:
ЕДМ а и ти Витане не злорадстваите над падението на горките Американци, че когато ги заместят Китайците. Със умиление ще си спомняте колко добре е било при "американското колониално господство"

dmitarp:
Да му мислят американците, германците, англичаните и японците, Китай има да си връща на тях и един ден ще го направят тяхната философия е философия на отмъщението, ние сме си добре китайците нямат лоши намерения към тези които са били добри с тях. Не случайно Тръмп каза, че основна заплаха за Америка е Китай, защото  Китай са самостоятелна държава не като Германия и Япония, колонии.

Радико:
Димитре да ти кажа имал съм взимане даване с жълтата раса. Те са изключително послушни и кротки като подчинени, но са и изключително жестоки и не изпитват абсолютно никакво съчувствие като имат някаква власт. Те са раса от ето това:

--- Цитат --- Отличителните белези на личности, които обикновено се разглеждат, като психопати, включват липса на емпатия и грижа за другите, егоизъм, липса на чувство за вина, стремеж да манипулират другите. 
--- Край на цитат ---

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Март 23, 2020, 06:54:19 pm ---ЕДМ а и ти Витане не злорадстваите над падението на горките Американци, че когато ги заместят Китайците. Със умиление ще си спомняте колко добре е било при "американското колониално господство"
--- Край на цитат ---
Горкият.
Китай ли изби 100 000 000 индианци или твоите англо-саксонци?
И като ни завладеят какво? Ще им организирате протестен гей-парад?!

Китай млад и зелен момко не е водил завоевателни войни, защото винаги за 5500 години са се страхували, завладените народи да не им развалят цивилизацията.
Представи си: гей прайд на Тян ън мън  ???
Аз мога, но дисководещи биха били няколко кратечари  8)
С един сандък дискове.

mind:

--- Цитат на: VITAN в Март 23, 2020, 06:19:52 pm ---"Винаги съм мислел, че демокрацията - това е властта на народа, но ето че другарят Рузвелт много находчиво ми обясни, че демокрацията - това е властта на американския народ", Йосиф Сталин

--- Край на цитат ---
При посещението си в Москва през 1968, Дейвид Рокфелер се обърнал към политбюро с думите:
"Аз знам какво е диктатура на пролетариата, а вие сте длъжни да знаете какво е диктатура на буржоазията"
Това и още интересни неща, разказва Владимир Жухрай https://www.youtube.com/watch?v=4xakvb028lI

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия