Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Октомври 30, 2020, 10:57:25 am ---Да, масово производство на пушечно месо. Да издържат и на студ и на пек и да издържат на повече куршуми преди да умрат
Гадост неземна или още СССР.
--- Край на цитат ---
Не, каляват ги, за да пръснат черепа на всеки агресор, било то фашист или американски колонизатор. Всеки, който се опита да нападне Русия ще умре в адски мъки. Затова и никой не смее, само я дразнят с провокации, ни английски, ни американски колонизатор ще сме, защото знае, че умира.
Радико, познавам руснаци, ако изречеш тези обидни думи пред тях за народа им, жив ще те ядат.
Това твоето е гавра с паметта на загиналите в Отечествената война, която спасява целия свят от фашизма.
Аtos:
Радико, ти добре ли си?
Егати изцепката...
Предпочиташ обезкосмени еврогейци с меки китки, отглеждани в саксия?
krasias:
Няма по добро лечение от студа, това съм го преживял лично. Бях в казармата с 40° температура в лечебницата, ротния идва и ми казва имаме учение много важно пред щаба на армията. Викам ротен зле съм, оня казва, ти си ми командир на първо отделение аз без теб не мога, идваш и това е. Изкараха ни на едно плато -15°, 50см сняг, вятъра свири отвсякъде, треперех здраво. Ма нали съм сапьор, почна учението, пълзене в снега влачене на сандъци с удъжени заряди, пак пълзене в снега за очертаване на прохода, по едно време и танк ме гони. Три пъти повторихме занятието, мокър до кости уморен, ама от температурата нямаше и следа, така и не се върнах в лечебницата. Оттогава си знам ако настина разходка на студа помага много или да работя нещо да се поизпотя и минава без никакви лекарства. Преди доста време имах много хубав котарак, и беше настинал носа тече, температура. Лекувахме го три дена не се оправя, обаче гледам навън -18°, и си спомних стария опит. Викам жена гледай какво става сега, пуснах го навън на студа, след 3 часа си дойде напълно оздравял.
VITAN:
--- Цитат на: krasias в Октомври 30, 2020, 02:59:26 pm ---....по едно време и танк ме гони....
--- Край на цитат ---
:D 8)
Навремето и аз в казармата на едно учение спах в палатка в гората при -20 градуса.
Като се събудих, първата ми мисъл бе, че съм на планетата земя и че съм жив.
Втората - че всичките ми вътрешности са замръзнали. И нищо не ми стана.
Сега, ако това се случи, разгневени майки ще свалят правителството за ден протести...
epwpixieq-1:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 30, 2020, 10:08:22 am ---За един месец -20 градуса тук и хора ще изчезнат... Много сме се изнежили.
--- Край на цитат ---
Има го този момент, но няма да изчезнат всички, а само тези които са се изнежили (естествения подбор винаги съществува с или без вируси). Миналата седмица като започнаха нощните температури да къжат към 0-та ( в София ) и сутринта хората с якета и зимни дрехи, аз се движех по шорти и тениска (е две тениски една върху друга). Баща ми, бог да го прости, спеше на открехната врата през зимата и си правеше топъл и студен душ даже и при -20 С, него болести като настинки изобщо не го хващаха.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия