Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (176/721) > >>

GreenHulk:
Изпотяването е много важно и дори само горещ чай липа и мащерка да изпие човек за половин час 4-5 чаши става.
С отделянето на токсините чрез потта състоянието се подобрява.
След изпотяването - подсушаване и преобличане, за да не се всмукват токсините обратно в тялото.

VITAN:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Октомври 30, 2020, 03:40:33 pm ---...Миналата седмица като започнаха нощните температури да къжат към 0-та ... и сутринта хората с якета и зимни дрехи, аз се движех по шорти и тениска (е две тениски една върху друга)....
--- Край на цитат ---
И аз така, но с 1 тениска и с панталон :)
Това е обаче, защото ям полит-некоректни водорасли.
Що преди си бях направо зиморничав...

Радико:

--- Цитат на: Аtos в Октомври 30, 2020, 01:56:07 pm ---Радико, ти добре ли си?
Егати изцепката...
Предпочиташ обезкосмени еврогейци с меки китки, отглеждани в саксия?

--- Край на цитат ---
Ако за моя син трябва да избирам от само двете възможности. Какво да избера да ходи като комунистически "освободител"  десет години в Авганистан...  Та да попитам и ЕДМ:
Чии чеп защитаваха в Авганиста същите тия закалени в студа мишени за талибански пушки.
Чисти агресори си бяха СССР и да не забравяме:
БЯХА ПРЕДИ АМЕРИКАНЦИТЕ ТАМ.

VITAN:
Афганистанското правителство много пъти е молило СССР за военна помощ.
И те не са се решавали.
Сега, само пълен дебил би отрекъл, че в близкият изток има главорези/фанатици/наемници.
А освен заплахата от тая **** е имало и проблем с наркотрафика.
След няколко години едва Л. И. Брежнев решава да въведе войски за помощ на афганците срещу терористичният интернационал.
Отделно са градяли заводи и инфраструктура, докато янките направо си бомбардираха всичко и навсякъде с кеф.

Синчето ти в престъпният град Чикаго (от роднини знам за какво иде реч)
скоро ще види всички прелести на демокрацията на всички демокрации.
Още няколко дена.....

Радико:
Така е Витане така е.
Авганското правителство помоли  Брежнев за помощ. Но не срещу терористичните организации а срещу собствените си народи, че там не са един или два народа, доста повече са.
Иран също помоли за помощ Брежнев. И той помогна, да стане Иран това което е сега. През осемдесетте години на миналия двайсти век се водеше една война, между Иран и Ирак. Знаеш ли за какво се водеше, по точно помниш ли за какво се водеше. Аз ще ти припомня
Водеше се ЗА КУПАТА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ.
Това разбира се е виц, но.... Но тия деца ги подготвят само за отбран. СССР беше най миролюбивата страна в света.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия