Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
@mind - благодаря :) за видеото.
Рядко научавам нещо ново, което да е съществено важно.
MTM:
България в момента има над 200 заразени с Корона вирус. Още най малко 500 под карантина. И нали се сещате, че не са пълни(скрити, покрити) данните. Те така и ще си останат. Ще ги оправят ден за ден.
Ами ако я няма тая забрана (въпреки, че е с закъснение) маса народ, щеше да се зарази. Почти всеки в България. Ами с мащабите на цял свят? Чиста пандемия. Ами ако вируса мутира(понеже е създаден в лаболатория)? Бъркате го със сезонните вируси. При Корона вируса, особено изкувствено създаден, няма сезони! Те и затова правителствата се шашкат :)
Та за това са тия забрани.
VITAN:
Испанският грип е покосил 10 000 000.
Всеки следващ по веригата дава отпор на вируса с имунната си система.
И испанският грип (ооо, чудо, пак донесен от Китай)
мутира за 1 година и нещо до.... обикновен грип.
EDM electronics:
--- Цитат на: mind в Март 23, 2020, 08:06:38 pm ---При посещението си в Москва през 1968, Дейвид Рокфелер се обърнал към политбюро с думите:
"Аз знам какво е диктатура на пролетариата, а вие сте длъжни да знаете какво е диктатура на буржоазията"
Това и още интересни неща, разказва Владимир Жухрай https://www.youtube.com/watch?v=4xakvb028lI
--- Край на цитат ---
Интересно видео...
Много ми хареса сравнението, което направил Рокфелер за медиите:
- Те са като кучетата и лаят, когато им кажат и ако им позволят. Абсолютно вярно.
Ще ви кажа къде е най-голямата грешка на световния колонизатор:
Те нас не са ни питали, дали искаме да сме колония или не, просто с щракване на пръста и нещата се случиха. Проблема обаче е тая Русия.
В началото се правиха на приятели и че заедно ще управляват света - двете велики сили. И наивните руснаци повярваха, викат си айде и ние вече ще караме мерцедеси, като по филмите. Да, ама не. Хиените искаха руските суровини немедлено, дори не чакаха, а направо туриха на входа и изхода на фабриките свои кучета, докато се появи Путин. Путин се появи от 3-тия закон на Нютон. :D
Ако не бяха толкова лакоми, ако имаха търпение и така лекинко, "приятелски" във времето показваха своята обич към новите братя, те руснаците сами щяха да скочат в мрежите на западната идеология и сами с времето неусетно щяха да си дадат суровините на господарите и държавата. Отделно американците не приеха на тяхната софра руските олигарси, ами викат те тия са нисша каста подчовеци, а и не им се дели с никого на тия хиени. Де сте видели капиталист да иска ортак при печалбите? ;) И аз съм капиталист и ортак с никого не ставам - искам всичко за себе си. :D
Но понеже са алчни, искаха веднага, немедлено да захлебят Русия, после и Китай и край - целия свят щеше да стане онова, което е искала винаги всяка империя. И тогава демокрация ли, демокрация...щяха да забранят и книгите за демокрация. Вируси ли, един ли, не, Хитлер ряпа щеше да яде.
VITAN:
Хиената не е виновна, че е хишник.
Виновни са зебрите, де си мислят, че това са овчарски кучета да ги пазят....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия