Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (194/721) > >>

juliang:
Ми кат не щеш - не я взимай тая ваксина бе... или си бий руската - тя е супер, върха на сладоледа...

И огледай по аптеките за руски аналог на този продукт:

Що ли любимите ти рашки не произвеждат това?

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 11, 2020, 02:14:55 pm ---
Що ли любимите ти рашки не произвеждат това?

--- Край на цитат ---

:D

и много други....

juliang:
ЕДМ, виж на 2-та и най вече на 3-та кутия какво пише като производител... :)
Но неее... Пфайзер според Витан произвежда изключително боклуци... А това че е*аха мамата на огромна зона в Сибир с разлив на дизелово гориво - това е изключително от грижа към човека.

П.С. Сега се загледах във втората ... какво пише в оранжевото каре? Явно е някаква "шев и кройка" с фотошопа - липсват думи...

EDM electronics:
Джулианг, виаграта е съдоразширяващо, формулата е известна отдавна, не е някаква извънземна съставка. Червеното вино действа по същия начин. Значи те руснаците в космоса бази градят, 20 вида самолети правят и 10 вида хеликоптери + 70% от Боинг, едно пикливо лекарство не могат да направят, айде стига глупости...

juliang:
Съгласен съм, но ... да кажеш че Пфайзер, Байер, Рош, Санофи, ГлаксоСмитКлайн, АстраЗенека и още десетки фирми произвеждат боклуци е ... абе чист инат си е ...

За космоса си имам "особено мнение". На практика между това дето е летял Гагарин с него и съвременните им ракети разликата е в цвета на боята ... останали са на ниво 50-те години, точно както с автомобилите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия