Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (195/721) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 11, 2020, 02:34:11 pm --- А това че е*аха мамата на огромна зона в Сибир с разлив на дизелово гориво - това е изключително от грижа към човека.

--- Край на цитат ---
Трябва да знаеш, че съм дежурен с контрааргументи.
Ами направи сравнение с разлива при Голфстрийм и опасните бактерии с които заразиха света, същата тази която изяжда хората живи и няма лек за нея, зараза която ще превземе за в бъдеще света много по-страшна от този вирус, та тогава говори.

Да не мислиш, че Путин е заповядал да направят разлива в Сибир. Някакъв какаваняк - частник, капиталист алчен, пропит със западна идеология с идеята да спести разходи и от пинтилък е допуснал това да се случи.

VITAN:
Хулио,
правиш се на луд. Не се прави на неразбиращ руски.
Във филма си пише, че тия много пъти съдът им е налагал колосални глоби за измама.

Ако много ми се извисяваш, ще ти дам небе:
- Защо в подмандатната на САЩ Украйна е внесен законопроект за.... концлагери за руснаци.

Факт. Доказуем!

A и малко концлагери сега - къде ли са?
-
https://www.youtube.com/v/AUfnOW8sNaA&feature=youtu.be

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 11, 2020, 02:52:05 pm ---Трябва да знаеш, че съм дежурен с контрааргументи.
Ами направи сравнение с разлива при Голфстрийм и опасните бактерии с които заразиха света, същата тази която изяжда хората живи и няма лек за нея, зараза която ще превземе за в бъдеще света много по-страшна от този вирус, та тогава говори.

Да не мислиш, че Путин е заповядал да направят разлива в Сибир. Някакъв какаваняк - частник, капиталист алчен, пропит със западна идеология с идеята да спести разходи и от пинтилък е допуснал това да се случи.

--- Край на цитат ---

Ми и западняка е частник, както и фармацевтичните компании, както и Спейс Екс...

--- Цитат на: VITAN в Ноември 11, 2020, 02:58:01 pm ---Хулио,
правиш се на луд. Не се прави на неразбиращ руски.
Във филма си пише, че тия много пъти съдът им е налагал колосални глоби за измама.

--- Край на цитат ---
И каква глоба наложи най-справедливия съд за Чернобил?
Въпроса е в съда, не в нарушителя...

VITAN:
Хулио, Чернобил е от времето на СССР. Няма какво да търсиш там.

Ти кажи за концлагерите в САЩ, вече ти дадох филма по-горе. Днес!

ndm:
В момента в който чух че на Международната Космическа Станция ще ходят жени и сразу си подадох документите. Викам си чи кво, в безтегловност, а чи и с 27000км/ч., тоя филм си заслужава да СЕ гледа. Одобриха ме. За 2020г. Ама ко-вида малко обърка раутата, казаха превода за полета ти СЕ пази, ши чакаш по-добри времена. И ся тренирам да казвам ”ПОЕХАЛИ”.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия