Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 88591 пъти)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 212
  • Преди цунамито, водата се отдъпва...
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #180 -: Март 23, 2025, 08:12:07 am »
https://youtube.com/shorts/sT6lgXa-T3U?si=agULKV1v_CqRnydX  Е след като минахме на културно ниво, и от мен поздрав! Тази песен пеехме преди да си се родил, но с директен текст, не като за ютуп!
Когда человек серьёзно болен, у него два пути:
1. Теперь ничего нельзя.
2. Теперь всё можно.

P.s.
https://rutube.ru/video/3e9daa627b2e25b90620d105678da8c0/
Атомная ловушка: как передача АЭС под контроль США взорвёт Европу и ускорит крах Украины

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
  • Публикации: 485
  • Благороден!шаман!крадец на свободна енергия!
« Отговор #181 -: Март 23, 2025, 10:13:56 am »
Витане,липсваш на мунтата в чата -ела,завърти СЕ,дей са кри като мишоче -искам сериозно отношение!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 644
« Отговор #182 -: Март 23, 2025, 08:39:12 pm »
2. Теперь всё можно.
М,да! Особено можно, руска пропаганда безпроблемно във форума!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #183 -: Март 23, 2025, 09:21:00 pm »
А, туй ли ти е проблема?!
Да ти сипя малко китайска (кажи мерси на EDM):

<a href="https://www.youtube.com/v/qBTRu7PsGlo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/qBTRu7PsGlo</a>

КИТАЙ шокирует: 3-nm ЧИПЫ от Huawei РВУТ Запад, TSMC в панике!

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 093
« Отговор #184 -: Март 23, 2025, 09:42:24 pm »
 VITAN, има и 1nm. В лаболатория в Русия точно. Дори не крият какво са измислили прехода да е с достатъчно голяма площ на толкова малки транзистори в чипа, как в пъзелите за децата се закопчават двете части на прехода. Много елементарно решение и демонстрират че работи. Нямат чак такова значение нанометрите, нещо друго ще бъде следващата крачка вече. На китайците най големия им удар е че вече въведоха електронните пари - ББД и са голям стимул за икономиката. Но ние сме против както бяхме срещу подмяната на ел. лампи за осветление които са с нажежаема жичка с диодни..

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 211
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
« Отговор #185 -: Март 24, 2025, 08:49:08 am »
М,да! Особено можно, руска пропаганда безпроблемно във форума!

Какво ти пречи руската пропаганда?
Тя какво пропагандира, комунизъм ли?

Не ти ли пречи западната пропаганда вече 36 г.?
На мен вече ми се повдига от нея. Дошло е време разделно, нали виждаш какво става по света, трябва и в България да станат тия процеси.

Едва се преборих във форума с такива като тебе, де сеете тумора на западната лъжовна демокрация, трябва същото да стане по централните медии, да се смени риториката на 180 гр.

Всички журналя, които са русофобствали ще бъдат изхвърлени кът кирливи фесове, а телевизиите които бълват русофобия ще им бъде отнет лиценза за насаждане на ентическа омраза.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 644
« Отговор #186 -: Март 24, 2025, 09:23:10 am »
На мен лично не ми пречи, защото не ми влияе! Да пропагандира каквото си иска! Вие, родоотстъпниците я разпространявате, вие искате да се върне онова мрачно минало, и поста ти по надолу го показва! Какво пропагандира запада? Гейщината ли? Когато открих темата, всеки да се определи с позиция, ти я изтри! Видиш ли можело да се пише и в технологични новости! Сега ми искаш 1000 лв. за интервю с майка ти! Как да разбирам това?

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 370
« Отговор #187 -: Март 24, 2025, 09:26:09 am »
Какво ти пречи руската пропаганда?
А теб какво ти пречи американската или западноевропейската пропаганда? Точно както ти правиш равенство между такава пропаганда и гейовете, така у някои хора руската пропаганда е вързана към Гулаг и Белене.

На мен вече ми се повдига от нея.
Това щото не си живял във времето когато руската пропаганда се лееше дори от кранчетата за топла и студена вода. И по-лошото е че нямаше никаква алтернатива. А сега като ти писне от западна пропаганда просто включваш тв на друг канал.

Едва се преборих във форума с такива като тебе, де сеете тумора на западната лъжовна демокрация
Така си мислиш само... :)

Всички журналя, които са русофобствали ще бъдат изхвърлени кът кирливи фесове, а телевизиите които бълват русофобия ще им бъде отнет лиценза за насаждане на ентическа омраза.
... и ще бъдат пратени в Белене... Типично по комунистически :)

• Много Напреднал
« Отговор #188 -: Март 24, 2025, 09:57:24 am »
На мен лично не ми пречи, защото не ми влияе! Да пропагандира каквото си иска! Вие, родоотстъпниците я разпространявате, вие искате да се върне онова мрачно минало, и поста ти по надолу го показва! Какво пропагандира запада? Гейщината ли? Когато открих темата, всеки да се определи с позиция, ти я изтри! Видиш ли можело да се пише и в технологични новости! Сега ми искаш 1000 лв. за интервю с майка ти! Как да разбирам това?

Пропагандира етническа омраза към Русия, която ментално и исторически е най-близката нам нация. Поставя условия, ако сте с нас, трябва да сте против тях.
Как може да се върнеш в миналото, та това изказване противоречи на вселенските закони?
Ти защо не се върнеш в 25 -годишната си възраст?
По тази твоя логика мен ме е страх да не се върнем в американския робовладелски строй.
Страхувам се да не ни пуснат американците ядрени бомби, като  Хирошима и Нагасаки, ако им се противопоставим политически.

Поста ми показва, че няма нито един журналист в България, който да говори истината за колонизатора и се канят винаги такива гости, които излагат само едната гледна точка, да не говорим за външното колониално управление на страната.

А теб какво ти пречи американската или западноевропейската пропаганда? Точно както ти правиш равенство между такава пропаганда и гейовете, така у някои хора руската пропаганда е вързана към Гулаг и Белене.

Какъв е този Гулаг и Белене - това не съществува, да не би да имаш предвид Гуантанамо, който СЕГА съществува - политически затвор в който се прилагат мъчения и днес?

Да не би да искаш да се върнат човешките зоологически градини в Белгия, където са затваряли живи хора, като зверове, да ги гледат техните малчугани, това ли искаш?

Това щото не си живял във времето когато руската пропаганда се лееше дори от кранчетата за топла и студена вода. И по-лошото е че нямаше никаква алтернатива. А сега като ти писне от западна пропаганда просто включваш тв на друг канал.

Тогава на запад е било същото. Да не би някой на запад да е имал алтернатива, да включи руски канал?
Руски канали се появиха на запад в последните години, но отново ги забраниха със санкции - демокрация му викат.

Така си мислиш само... :)
... и ще бъдат пратени в Белене... Типично по комунистически :)

Защо си измисляш къде ще бъдат пратени, аз не съм казвал такова нещо. Защо говориш лъжи, защо правиш западна пропаганда?

Ето това твоето е западна пропаганда - лъжи, измислици и насаждане на етническа омраза.

Не може малинството в България да взема решения. Демокрацията казва мнозинството.

• Много Напреднал
« Отговор #189 -: Март 24, 2025, 10:34:50 am »
До там я докарахте със светлото евроатлантическо бъдеще, че държавата дефакто е фалирала.

Бюджетът постоянно се попълва с все по-големи и по-големи заеми, тенденцията е повече от тревожна.

За таз годишния бюджет - заем 19 млрд. Общ дълг 90 млрд.
Това ли ви е икономиката?
Това ако се беше случило при Живков означаваше фалит?

Тодор Живков какъв дефицит имаше?

Вървим по пътя на Гърция.

А Русия е най-бързо развиващата се икономика в момента в света!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #190 -: Март 24, 2025, 11:05:35 am »
До там я докарахте със светлото евроатлантическо бъдеще, че държавата дефакто е фалирала.
Бюджетът постоянно се попълва с все по-големи и по-големи заеми, тенденцията е повече от тревожна.
За таз годишния бюджет - заем 19 млрд. Общ дълг 90 млрд.
Аа, сакън! Просто Киро е евро-атлантическа ценност. Най-правоверният беше и още е.
Дупката от 19 милиарда... да я направиш дарба се иска!! И още каква!

Нищо, че Атанас Буров, много едно време, след като взема държавен заем пита от трибуната на Народното събрание:
- А сега кажете, какво да правим с комисионното?

Имате ли идея днес какви са комисионните за вземане на държавно гарантиран заем?!

Това ли ви е икономиката?
Това им е. Иначе как ще си купят на старо поредната вехта кола или Yamaha. Друго не могат, не искат и през ум не им минава, че има друго. Ако и да мине, то е за части от секундата, следва късо съединение, падане на бушоните и рестарт. Всичкото "друго" е забравено.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #191 -: Март 24, 2025, 11:11:25 am »
... Какъв е този Гулаг и Белене - това не съществува
Естествено, всичко което не вписва а твоята визия не съществува.

Да не би да искаш да се върнат човешките зоологически градини в Белгия, където са затваряли живи хора, като зверове, да ги гледат техните малчугани, това ли искаш?
К'во викаш, к'во?

Тогава на запад е било същото. Да не би някой на запад да е имал алтернатива, да включи руски канал?
Какво да гледа по руските канали? Брежнев и "17 мига от пролетта" ли? :)

Руски канали се появиха на запад в последните години, но отново ги забраниха със санкции - демокрация му викат.
Я кажи сега... колко руски канала имаш в момента на кабеларката си, че преди 1-2 години продъни ушите на всички как са ги цензурирали :)

Защо си измисляш къде ще бъдат пратени, аз не съм казвал такова нещо. Защо говориш лъжи, защо правиш западна пропаганда?
Младежо, ти по стълбовете искаш да ги бесиш... :) Съкровенната ти мечта е всички медии да са лицензирани, и някой да им отнема лиценза когато реши. Ша та светна на нещо - в нормалните държави няма такова нещо като "лиценз за медия". Няма и такова нещо като Роскомнадзор. Няма и такова нещо: https://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_421788/

Не може малинството в България да взема решения. Демокрацията казва мнозинството.

И тя го казва. На изборите, а не замеряйки сгради с боя.

Това ако се беше случило при Живков означаваше фалит?

Тодор Живков какъв дефицит имаше?
Ндаа... тотално непознаване на историята демонстрираш...
https://www.facebook.com/share/r/18oRnXy6HC/
При бай Тошо ВСИЧКО беше дефицитно. Найш кога щеше да си поръчаш нещо вносно и да си го платиш с валута, че и да ти го доставят до дома? Точно НИКОГА. Една касета с тонер за лазерен принтера докат си поръчам в края на 80-те години... каква борба беше... И изобщо не питай как се сдобих със самия лазерен принтер... Добре че съм човек с връзки... :)

А Русия е най-бързо развиващата се икономика в момента в света!
Точно както Германия през втората половина на 30-те години на миналия век... :)

Това им е. Иначе как ще си купят на старо поредната вехта кола или Yamaha.
Ето така:

А тия, де цял живот си бъркат в дупките и не знаят какво е "труд" квичат на умряло и искат държавата да се погрижи за тях. Да им осигури почивка на морето за 5 лева, сирене за 3 лева в магазина...

П.С. Така се извършва асимилация на местно население:
« Последна редакция: Март 24, 2025, 11:35:32 am от juliang »

• Много Напреднал
« Отговор #192 -: Март 24, 2025, 04:02:46 pm »

1. Младежо, ти по стълбовете искаш да ги бесиш... :)

2. И тя го казва. На изборите, а не замеряйки сгради с боя.

1. Нагла лъжа, но характерно за теб. Такова нещо не съм казвал.
Това го каза Радико - твоя политически любовник.

2. Тази агенция руска ли е?  :)
Е, ако не е, то да не се чудим защо е такъв резултата. Медия-Байданарка, като всички национални такива.  :D

Скоро ще сменим риториката в страната - на 180 гр! :)

"Кучетата нека си лаят, керванът си върви"  :)

• Много Напреднал
« Отговор #193 -: Март 25, 2025, 01:44:40 pm »
Рубрика "Крадецът на винкели"

До
Турския ибрик,

Виж това младо красиво момиче, което може да ти е внук, какво казва за турското робство - дето го "нямало":

https://www.tiktok.com/@legally_blonde_bg/video/7484234625968114966

https://www.tiktok.com/@legally_blonde_bg/video/7483850610513579287

Мисля, че тя вместо мен ти отговори на въпросите: имало ли е робство и чии са хубавите къщи от тях времена.

Само за сведение ще ти кажа, че в Сливен има само няколко такива хубави къщи, другото е било кирпич+външен кенеф.

Но чуй момичето какво казва. Евала на родителите на това момиче, какво възпитание са му дали. Мисля, че майката е учителка.

Той и твоя баща е бил учител, но нищо не е станало от тебе - един долен български предател, заедно с такива, като Мавзолея. Не смеете да кажете, кой ни е освободил. Ти затова си имал вечния конфликт с баща си на идеологическо ниво.

Задайте си въпроса: защо не се е родил нито един хайдутин и партизанин в София и Пловдив?
Най-слабите мъже са се раждали там, затова....
Не случайно и днес именно там са парадите на гейовете, там се тълпят всички педераси от страната.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #194 -: Март 25, 2025, 01:58:37 pm »
Само за сведение ще ти кажа, че в Сливен има само няколко такива хубави къщи, другото е било кирпич+външен кенеф.
Няма голяма разлика с настоящото положение. Същата дупка е и сега...

... но нищо не е станало от тебе - един долен български предател, заедно с такива, като Мавзолея.
Толко си тъп че няма накъде. Не осъзнаваш че именно защото "дойде" демокрацията ти имаш възможност да скандираш "моя бог Путин" и да ревеш спрямо настоящата власт. Преди 40 години щяха да те пратят в някоя тухларна да размишляваш по въпроса...
И не знам що си мислиш че като по цял ден си бъркаш по дупките си станал нещо... станал си точно като съгражданите си, само дето не си на социални помощи а на ренти и наеми от имоти, която същата тая сегашна власт по която псуваш ти е върнала.

Руската армия ни е освободила точно колкото Сорос ни е освободил от червения ботуш... не знам що едното освобождение те кефи, а другото - не :)