На мен лично не ми пречи, защото не ми влияе! Да пропагандира каквото си иска! Вие, родоотстъпниците я разпространявате, вие искате да се върне онова мрачно минало, и поста ти по надолу го показва! Какво пропагандира запада? Гейщината ли? Когато открих темата, всеки да се определи с позиция, ти я изтри! Видиш ли можело да се пише и в технологични новости! Сега ми искаш 1000 лв. за интервю с майка ти! Как да разбирам това?
Пропагандира етническа омраза към Русия, която ментално и исторически е най-близката нам нация. Поставя условия, ако сте с нас, трябва да сте против тях.
Как може да се върнеш в миналото, та това изказване противоречи на вселенските закони?
Ти защо не се върнеш в 25 -годишната си възраст?
По тази твоя логика мен ме е страх да не се върнем в американския робовладелски строй.
Страхувам се да не ни пуснат американците ядрени бомби, като Хирошима и Нагасаки, ако им се противопоставим политически.
Поста ми показва, че няма нито един журналист в България, който да говори истината за колонизатора и се канят винаги такива гости, които излагат само едната гледна точка, да не говорим за външното колониално управление на страната.
А теб какво ти пречи американската или западноевропейската пропаганда? Точно както ти правиш равенство между такава пропаганда и гейовете, така у някои хора руската пропаганда е вързана към Гулаг и Белене.
Какъв е този Гулаг и Белене - това не съществува, да не би да имаш предвид Гуантанамо, който СЕГА съществува - политически затвор в който се прилагат мъчения и днес?
Да не би да искаш да се върнат човешките зоологически градини в Белгия, където са затваряли живи хора, като зверове, да ги гледат техните малчугани, това ли искаш?Това щото не си живял във времето когато руската пропаганда се лееше дори от кранчетата за топла и студена вода. И по-лошото е че нямаше никаква алтернатива. А сега като ти писне от западна пропаганда просто включваш тв на друг канал.
Тогава на запад е било същото. Да не би някой на запад да е имал алтернатива, да включи руски канал?
Руски канали се появиха на запад в последните години, но отново ги забраниха със санкции - демокрация му викат.
Така си мислиш само... 
... и ще бъдат пратени в Белене... Типично по комунистически 
Защо си измисляш къде ще бъдат пратени, аз не съм казвал такова нещо. Защо говориш лъжи, защо правиш западна пропаганда?
Ето това твоето е западна пропаганда - лъжи, измислици и насаждане на етническа омраза.
Не може малинството в България да взема решения. Демокрацията казва мнозинството.