Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 58060 пъти)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 335
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #240 -: Март 29, 2025, 10:52:22 am »
В блатата натискат умствено изостанали хора да подписват контракти за участие в "СВО"...

Неактивен EDM electronics

• Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 179
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
« Отговор #241 -: Март 29, 2025, 04:05:02 pm »
Най после, призна си! Аз само повтарям това което сам си написал! Значи няма баба, няма дядо, а тиктока с италианските фашисти дето вееха знамето на Русия, и викаха хвърли онази бомба друже Путин! А колко пъти си обявявал Путин за бог родолюбецо? Адвокат Ветко пледира бан! Аз пледирам Ветко админ и мир чрез сила във форума!

Нафталин:)

ти доказа, че си с фашистко потекло. Не изразяваш мнение за разстреляните деца от укрофашистите и убитите в Газа 20 000 деца. Не ти се говори за разстрела на 6-те ястребинчета от твоите хора преди 9-ти септември. Отвличаш темата в друга посока.

Солидарен си с Турския ибрик в отричането на османското иго, революционерите, хайдутите цели 5 века.
Гризете те отвътре фашисткото, затова и си на страната на укрофашизма.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #242 -: Март 29, 2025, 06:52:51 pm »
ти доказа, че си с фашистко потекло. Не изразяваш мнение за разстреляните деца от укрофашистите и убитите в Газа 20 000 деца. Не ти се говори за разстрела на 6-те ястребинчета от твоите хора преди 9-ти септември. Отвличаш темата в друга посока.

Солидарен си с Турския ибрик в отричането на османското иго, революционерите, хайдутите цели 5 века.
Гризете те отвътре фашисткото, затова и си на страната на укрофашизма.
Ти никога не се опита да вденеш че между Левски и Бандера няма на практика никаква разлика. Никога не призна, че юридически отклоняването от курса на кораб плаващ под чужд флаг е пиратство, и е бил пиратство поне от преди 500 години. Никога не се замисли, че нападението над военен конвой е сериозно престъпление. Че ограбването на търговски кервани е мародерство. Че обирането на мандри с използване на оръжие и от повече от едно лице е въоръжен грабеж.
Къде е демократичното допитване до народа през септември месец 1944 година? Някой пита ли колко човека не искат царя и колко го искат? Къде е референдума? Кой тури ония гащници миришещи на чесъм начело на държавата?

Точно затова и не вдяваш какво се случва в Украйна.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 190
  • Д,Б!
« Отговор #243 -: Март 29, 2025, 07:04:44 pm »
Ти никога не се опита да вденеш че между Левски и Бандера няма на практика никаква разлика. Никога не призна, че юридически отклоняването от курса на кораб плаващ под чужд флаг е пиратство...
Или как "дявола чете Евангелието"...

Ефенди, дур ба! Тръмп иени шериф. Ибрикчи демоде.

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 639
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #244 -: Март 29, 2025, 07:15:08 pm »
Цитат
В блатата натискат умствено изостанали хора да подписват контракти за участие в "СВО"...

juliang, започвам сериозно да се притеснявам за твоето ментално здраве. Изумявам се как, човек може да отделя такова колосално време за да се рови в мрежата и естествено да открива "информация" (в кавички), с която да задоволява вътрешния си мир (очевидно силно ограничен) и най-вече да присъства 24/7 във форума/чата. Да няма пропуснат ден (очевидно женен за форума в здраве и болест).

Михаил Кузмов - от всичко на този свят, най-много не понасям лицемерието и двойните стандарти, не разбирам участието Ви в тези теми.

EDM electronics - престанете с личните нападки, разбирам в голяма степен вашата нетърпимост и от какво е породена тя, но не мисля, че ще постигнете каквото и да е по този не особено разумен начин.

VITAN - вашата вътрешна необходимост, постоянно да качвате новини от руски сайтове във форума, не допринася с нищо за полезността на форума. Объркали сте мястото, това все пак не е политически, а технически форум. Темите в секция политика, би трябвало предимно да засягат политиките относно идеята за свободна енергия, ако изобщо има такива.

В заключение: Отправям молба, (за сега) силно да ограничите и дори да спрете да пълните форума с безсмислени писания и прочее. Чата е за това.
Оставям тези теми отключени за да видя, до колко участниците ще имат волята да се спрат. Ако това продължи от който и да било, темите от този род ще бъдат напълно заличени от форума.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #245 -: Март 29, 2025, 07:36:28 pm »
В заключение: Отправям молба, (за сега) силно да ограничите и дори да спрете да пълните форума с безсмислени писания и прочее. Чата е за това.
Оставям тези теми отключени за да видя, до колко участниците ще имат волята да се спрат. Ако това продължи от който и да било, темите от този род ще бъдат напълно заличени от форума.

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
  • Публикации: 485
  • Благороден!шаман!крадец на свободна енергия!
« Отговор #246 -: Март 29, 2025, 08:12:23 pm »
чува се че може да почне мобилизация на българи които да се вкарат в войната срещу раша ..нещата стават опасни!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 631
« Отговор #247 -: Март 29, 2025, 08:39:01 pm »

Михаил Кузмов - от всичко на този свят, най-много не понасям лицемерието и двойните стандарти, не разбирам участието Ви в тези теми.
1/ Няма как да разбереш защото не си живял 77 години
2/ Имаше една тема "политиката и политиците ни", до колкото си спомням от там започна всичко, което доведе до днешното състояние на форума! По повод същата имаше анкета. Аз бях против в тази анкета подобни теми да се появяват. До днес нещата се задълбочиха и от години почти нищо техническо не се коментира, или твърде рядко!
3/ Ако не си забелзал, забележи! Полезните хора от форума изчезнаха или пишат твърде рядко, защото всяка, буквално всяка тема се пренасочва и то от определени потребители.
4/ Ако продължиш да наблюдаваш от страни безучастно, скоро всичко ще си бъде пак същото!
С най добри чувства и нищо лично!
От мавзолей, фашист и т.н. да не досаждам повече!

Неактивен kd_dinev

• Стабилен
  • Публикации: 826
« Отговор #248 -: Март 30, 2025, 04:07:04 am »
3/ Ако не си забелзал, забележи! Полезните хора от форума изчезнаха или пишат твърде рядко, защото всяка, буквално всяка тема се пренасочва и то от определени потребители.

Защо лъжеш бе Кузмов?

Аз имам тема и то доста четена и никой не се е опитвал да я пренасочва по никакъв начин!
       Това че ти и съмишлениците ти правите всичко възможно да политизирате един технически и научен форум като провокирате другите с различни от вас възгледи, ти го виждаш като голямо геройство ли?

Аз лично ако бях администратор на форума щях да ги изтрия всички тези теми,те нямат място тук...

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #249 -: Март 30, 2025, 11:09:55 am »
      Защо лъжеш бе Кузмов?
Уважаеми Динев! Аз лично нямам спомен, да съм участвал във ваша тема, нито да съм отправял обиди, но ти го направи! Може би твърдението ми е невярно, защото твоя тема е останала чиста! Но виж следното!
https://mazeto.net/index.php/topic,11595.msg137407.html#msg137407
Пост 123, ако искаш прочети и по напред, за да си изясниш защо dymelsoft е написал това!
Сега ако искаш, пък и всички които ще прочетат това, прецени, има ли някаква промяна след повече от година?
Аз дори виждам ескалация, омраза, нов брой епитети, с цел обида на опонента!
Това е! Възползвах се от правото на отговор!

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 088
« Отговор #250 -: Март 30, 2025, 01:47:57 pm »
Номак, там война няма вече, не могат да се бият защото я блокираха с ровове по почти цялата фронтова линия. Пускат дронове, ракети и до там максимално. Много малко са местата където е проходимо.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #251 -: Март 30, 2025, 06:25:37 pm »
Кузмов,
не се оправдавай и не се прави на света вода ненапита.
Ти си основният интригант във форума и да излизаш с това, че си на 77 г. не те оправдава.
Аз 5 пари не давам за възрастта на който и да било.

Ти не веднъж си се оплаквал отново чрез интирга на dymelsoft, но той НЕ МОЖЕ да ти помогне.

Аз на фашистии русофоби не прощавам. При мен нещата вървят докрай.
Зодия овен съм, ако ти говори нещо това.
Тук сте няколко човека долни русофоби, ще ви строша рогите и това е.
Просто са настали времена на крайна промяна, друг път няма.

Ще ви търпя аз на вас долни либерали повсеместните лъжи за всичко.
« Последна редакция: Март 30, 2025, 06:45:52 pm от EDM electronics »

Неактивен valex

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 525
  • изчислителна техника
« Отговор #252 -: Март 30, 2025, 08:02:25 pm »
dymelsoft
Нещо не мога да разбера защо не коментираш постове като този по-горния???
Затова и форума не става вече за никаква техника.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #253 -: Март 30, 2025, 08:06:23 pm »
dymelsoft
Нещо не мога да разбера защо не коментираш постове като този по-горния???
Затова и форума не става вече за никаква техника.

Да коментира ли най-напред твоят епитет към мен, когато пуснах платката, че само тъпанар можел да направи тов.......

Голям наглец си.
Не може dymelsoft да ми въздейства по никакъв начин. Така че, не се опитвай да правиш интриги.
Трай си там и знай, че аз съм тук и следя зорко за твоята русофобия, като на другите двама.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #254 -: Март 30, 2025, 08:14:24 pm »
Кузмов,
не се оправдавай и не се прави на света вода ненапита.
Ти си основният интригант във форума и да излизаш с това, че си на 77 г. не те оправдава.
Аз 5 пари не давам за възрастта на който и да било.

Ти не веднъж си се оплаквал отново чрез интирга на dymelsoft, но той НЕ МОЖЕ да ти помогне.

Аз на фашистии русофоби не прощавам. При мен нещата вървят докрай.
Зодия овен съм, ако ти говори нещо това.
Тук сте няколко човека долни русофоби, ще ви строша рогите и това е.
Просто са настали времена на крайна промяна, друг път няма.

Ще ви търпя аз на вас долни либерали повсеместните лъжи за всичко.
Ще спиш ли спокойно тази вечер? Доста вдигна кръвното ! Препоръчвам транквиланти! Тревожа се за менталното ти здраве!