tobo1, остави настрана какво казват съперниците на американците и фобите, потърси в Интернет какво казва по въпроса Асандж. Тоя човек е преследван с години, превърнаха го в старец, под арест е, в затвора е, че иска да каже истината на света.
Едуард Сноудан е другия изгнанник по същите съображения.
Та наясно сме с това как стоят нещата зад океана, нямаме нужда от пропаганда.
Но се измести фокуса от Мъск. За него поживьом-увидим.
Винаги има първи в нещо. Един първи стъпил на луната, друг направил първи фишека от ракета да се приземява с реактивни двигатели и управление на самия фишек. Колко многократен е той - специалистите казват около 3-4 пъти, защото настъпва умора на материала и трябва нов. Колко ще е иконочическия ефект не мога да кажа. Но тия на които ще им се наложи да летят с такава ракета след 4-тия път, бая страх ще ги гони, да не баш при тях да се разцепи фишека.
По същите съображения бяха построени совалките. Летяха, не че не летяха, но колко им е многократното използване? Каква е разликата от совалка и фишек?
Та тия неща тепърва сега се правят, а виждам на някой сякаш живота им зависи от тия "новости", щастието им /
забелязвам едно изпразване та чак смях ме обзема /, та си викам и аз - не е ли това с цел пропаганда от рода "всичко руско е боклук"?
Та ей такива ми ти работи.