juliang,
всеки ден ме учудваш с нещо.
Как е възможно на твоите 60-65 г. да те интересуват скоростни интернети нам си колко мегабайти, спътници, тарифи и прочее. Същото е и с колите - това са тийнейджерски мечти. Не се ли накара на кола, а трябва да вървиш пеша, защото иначе ще се учудиш откъде идват хемороидите. Вие с тоя градски начин на живот до кенефа ходите с коли, затова ще имате разширени вени, запек и маясъл.
Брат ми живя повече от 20 г. в София и всеки ден вървеше пеша за здраве по над 10 км. Ходи на работа пеш.
Каква е тая твоята суета? Курви ли ще сваляш с тия коли на твоите години?
Аз съм на 35 г. и не ме е срам да карам Жигула. Знам, ще кажеш ама той селянин - кара Жигула.
Но за мен по-важното е да чеша пъпа, не каква кола карам. Нали знаеш какво каза Стив Джопс: Няма значение каква кола караш, казвам го едва сега, когато разбрах, че не е имало смисъл да обръщам внимания на тия неща, важното е да си здрав и да чешеш пъпа.
За какъв "уй" щях да кажа без да искам, ти е тоя скоростен сателитен мъсков интернет, в космоса ли ще летиш с него, в Гърция на почивката ли ке я носиш тази сателитна чиния, та аз имам на телефона си неограничен интернет, не виждам какво повече ми тРябва от това. В задника си ли да го включвам тоя интернет, мозъка ли да си включа в мрежата? Не мога да ви разбера.
Иди сред природата, почини, полюбувай се на майката природа, запали си едно барбекю, изяж една хубава пържола, мани го тоя Мъск, тая откачалка. Нали видя каква жена си беше взел тоя - пълна амфитаминка и наркоманка. Кръстил децата си C1LZ26MP, като позивна на радиостанция или като номер на алиен - извънземните идат и да разпознаят децата му с имена, като на Алфа-Кентавър. Пълни откачалници са тия, ти ги превръщаш в богове.
Виж тук каква красота заснех оня ден в България: